8 december 2013 door in Algemeen.

simyoVanaf februari 2014 wordt Simyo een van de eerste “virtuele provider” die 4G abonnementen gaat aanbieden. Tot op heden hebben alleen KPN, Vodafone, T-Mobile en Hi mobiele internet abonnementen met 4G snelheden. Momenteel worden de nieuwe abonnementen van Simyo al getest door een beperkte selectie gebruikers. Simyo biedt op dit moment geen abonnementen in combinatie met een telefoon aan.

Je 4G abonnement maandelijks aanpassen met Simyo

Er zit een groot verschil in snelheid tussen de standaard mobiele internetabonnementen van dit moment en het nieuwe 4G. De verschillen zijn soms zo groot dat dit ook nadelen met zich mee kan brengen. Streamen gaat nu bijvoorbeeld veel sneller en is mogelijk in betere kwaliteit. Waarom zou je dan niet meer gebruik maken van mobiel internet? Veel klanten kiezen er daarom uiteindelijk voor om hun bundel aan te passen. Bij Simyo is dit ook mogelijk en als je even genoeg hebt van de snelheid van 4G, kan je dit op iedere gewenste maand uit zetten.

Simyo biedt abonnementen zonder toestel aan

Als je op zoek bent naar een telefoon met abonnement kan je niet bij Simyo terecht. Zij bieden namelijk alleen sim only abonnementen aan. Je abonnementskosten zijn hierdoor lager, maar je ontvangt geen telefoon. Heb je geen telefoon en wil je toch gebruik maken van Simyo sim only? Dan kan je via de website van Simyo met korting een losse telefoon kopen. Bekijk de website van Simyo voor alle aanbiedingen.

Wil je toch liever een telefoon abonnement? Ook dat kan.
Bekijk via onze website de nieuwste telefoons.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones