Bijna magisch, de iPhone 7 reclame die je moet zien

Bijna magisch, de iPhone 7 reclame die je moet zien

Twee nieuwe reclames tonen de voordelen van de iPhone 7. Met de marketing slogan `Practically Magic´ (bijna magisch) wil Apple je in een iPhone 7 en iPhone 7 Plus reclame tot aankoop aanzetten.

Apple heeft twee reclames uitgebracht voor zijn nieuwe vlaggenschip duo de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. De toestellen werden begin september gelanceerd tijdens het speciale Apple evenement en liggen nu in de winkel.

iPhone 7 reclame: Morning Ride

De eerste reclame is de dertig seconden durende Morning Ride. Hierin zien we een man die uit het raam kijkt naar ongelofelijk slecht weer. Volgens zijn iPhone 7 zal het weer nog wel even slecht blijven. Terwijl de regen zijn schuur binnen druipt pakt de man zijn fiets. Hij monteert de iPhone 7 op het stuur en opent zijn garage deur. Je ziet een onweersbui en stromende regen met de vermelding, practically magic. De boodschap van Apple: wanneer je de iPhone 7 hebt, ontwijk je geen regenbui meer. Het toestel is namelijk waterbestendige iPhone 7 met een IP67 certificering.

iPhone 7 Plus reclame: Midnight

De iPhone 7 Plus zien we terug in de tweede advertentie, Midnight. Het is een 60-seconden durende reclame en volgt een jonge man die niet kan slapen en in de nacht zijn stad in gaat. We volgen de jonge man midden in de nacht op zijn skateboard. Hij rolt dwars door de sprinklers van zijn buren en filmt het tafereel. Hij maakt zich natuurlijk geen zorgen om het water dankzij de IP67-certificering. Vervolgens zien we hem prachtige foto’s maken van motten rond een peertje en iets later ontmoet hij een hert dat nieuwsgierig naar hem en zijn iPhone 7 Plus stapt. Hij loopt vervolgens dwars door de bossen om boven op een heuvel de skyline van zijn stad bij nacht te fotograferen. Waarop Apple je laat weten dat de Low-light camera van de iPhone 7 Plus bijna magisch is.

iPhone 7 en 7 Plus

De iPhone 7 toestellen volgen de populaire iPhone 6S lijn op. Beide toestellen bezitten enkele eigenschappen die we tot nu toe nog niet hadden gezien. Zo maakt de iPhone 7 Plus bijvoorbeeld als een van de enige smartphones met dual camera ook echt gebruik van de dubbele camera opstelling. Het toestel zoomt dankzij de beide camera’s nog beter in (10x digitale zoom) en je kunt waanzinnig mooie portretten maken. Apple beweert met de iPhone 7 de snelste smartphone te hebben gemaakt en Antutu heeft die woorden recent gesterkt. De beide 7’s zijn water- en stofdicht en ook een van de eerste geruchten over het tweetal is waar. De iPhone 7 beschikt niet meer over een 3,5 mm koptelefooningang. Je luistert muziek en kunt het toestel opladen via de Lightning connector.

De slogan voor de nieuwe iPhone 7 reeks is ‘practically magic’ waarmee Apple de beste features van de smartphone wil tonen. Je kunt de reclames vinden op het youtube kanaal van de Amerikaanse fabrikant. Het is onduidelijk of we deze reclames ook in Nederland gaan aantreffen. Je ziet ze hier:

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding