Marshall brengt eerste smartphone uit

Wie aan muziek denkt moet ook direct denken aan het merk Marshall, maar wie aan Marshall denkt zal niet direct denken aan smartphones. Hier komt nu echter verandering in, want deze audiofabrikant heeft onlangs hun eerste smartphone op de markt gebracht. Het mag uiteraard geen verrassing zijn dat ook deze smartphone compleet om audio draait. Goedkoop is de nieuwe smartphone niet, want de London gaat omgerekend ongeveer € 550,- kosten.

Audio

Rondom de Marshall London is alles gemaakt voor de beste muziekervaring. Zo beschikt de smartphone over een aparte geluidskaart van Wolfson en aan de bovenzijde van de smartphone vinden wij een knop terug waarmee direct de muziekapplicatie opgestart kan worden. Standaard wordt er een in-ear koptelefoon meegeleverd, maar de London heeft twee van dergelijke uitgangen. Aan de rechterkant vinden wij een goudkleurig scrollwiel terug, welke gebruikt kan worden om het volume te regelen. Aan de voorzijde van de London zijn twee speakers aanwezig om zo ook weer de beste audiokwaliteit naar voren te kunnen brengen. Er zijn dus een legio aan mogelijkheden om ongestoord te kunnen genieten van de beste muziek.

Marshall London

De nieuwe Marshall London zal vanaf 21 augustus officieel in de verkoop gaan en zullen ook de eerste pre-orders verzonden gaan worden. Wie deze smartphone heeft gekocht krijgt, naast de geweldige audio-ervaring, ook de beschikking over een 4.7 inch touchscreen, 8 megapixels camera en 16 GB aan opslag voor zowel audio als overige media. Het is dus een complete smartphone waarbij de nadruk op muziek is gelegd. Op papier lijkt Marshall hierin wederom geslaagd te zijn.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones