Meer afbeeldingen Motorola Moto X 2017 gelekt

Meer afbeeldingen Motorola Moto X 2017 gelekt

De Motorola Moto X 2017 poseert in volle glorie voor de camera. Het toestel is vanaf alle kanten te bekijken en leert ons daarom het nodige over het toestel. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Bel een loodgieter

We zouden bijna kunnen stellen dat Motorola behoefte heeft aan een goede loodgieter. Er is namelijk wederom informatie voortijdig gelekt. Dit keer gaat het om afbeeldingen van de Motorola Moto X 2017. Op de gelekte afbeeldingen is het toestel vanaf iedere zijde in volle glorie te bewonderen. Naast de gelekte afbeeldingen, is er ook het een en ander bekend geworden over de specificaties van het toestel. Deze specificaties verrassen ons. Het toestel gaat in tegenstelling tot zijn voorganger, de Motorola Moto X, geen vlaggenschip zijn met uitmuntende specificaties, maar eerder een middenklasser. Laten we beginnen met wat de afbeeldingen ons leren.

De gelekte afbeeldingen

Het grootste nieuws is zonder meer dat er inderdaad een dual-camera opstelling aan de achterkant van het toestel zal zitten. Dit gerucht deed al veelvuldig de ronde, en lijkt hierbij bevestigd te worden. Wel met de nadruk op ‘lijkt’, want de gelekte afbeeldingen kunnen ook van een prototype model zijn. Het is in de telefoonindustrie immers niet ongebruikelijk om veelvuldig te experimenteren met diverse testversies van het uiteindelijke toestel. Tevens kunnen we op de afbeeldingen een 3.5 millimeter audio-ingang voor je headset detecteren. Dit zal veel fans gerust stellen. Onder meer Apple met zijn iPhone 7 koos ervoor om geen fysieke audio-ingang in zijn toestel te plaatsen.

Specificaties Motorola Moto X 2017

Volgens de geruchten en gelekte benchmark tests gaat het toestel een beeldschermdiagonaal van 5.5 inch hebben. Het is nog niet exact bekend welke resolutie hierbij gehanteerd zou worden. Volgens de meest recente berichten uit de wandelgangen zal het toestel een krachtige Snapdragon 625 chipset van fabrikant Qualcomm krijgen. Dit is dezelfde chipset als degene in onder meer de Motorola Moto Z Play en Motorola Moto G5 Plus. Over het beschikbare werkgeheugen doen diverse verhalen de ronde. Het lijkt er namelijk op dat er twee versies van het toestel gemaakt zullen worden. Eén met 3 GB en één met 4 GB aan werkgeheugen. Qua opslag heeft het toestel de beschikking over 32 GB interne opslag. We zien op de afbeeldingen geen plaats voor een extra micro SD-kaart, maar we nemen aan dat dit aan de kwaliteit van de foto’s ligt.

 

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones