14 september 2013 door in Google en LG.

lg-nexusEerder hebben we het al gehad over het feit dat de nieuwe Google Nexus 5 waarschijnlijk weer door LG wordt ontwikkeld. Er is opnieuw bewijs opgedoken dat erop wijst dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren. Daarnaast zijn er meer specificaties van het toestel uitgelekt.

Volgens Engadget.com heeft LG een toestelontwerp ingediend ter goedkeuring bij de Amerikaanse FCC. Foto’s van dit ontwerp komen volgens de nieuwssite sterk overeen met eerder gelekte foto’s van de Nexus 5.

Specificaties van de Google Nexus 5

De nieuwe opvolger van de Google Nexus 4 gaat beschikken over één van de snelste processoren van dit moment, namelijk de Snapdragon 800. Daarnaast beschikt hij over zowel 4G als NFC en krijgt hij een scherm van maar liefst 5 inch groot. Volgens bronnen gaat het toestel qua specificaties erg lijken op de nieuwe LG G2.

Besturingssysteem van de LG Nexus 5

Eerdere verhalen wezen erop dat de LG Nexus 5 zou gaan werken met het nieuwe Android Key Lime Pie. Onlangs is aangekondigd dat de nieuwste versie van Android geen Key Lime Pie gaat heten, maar de naam Kitkat gaat krijgen. De nieuwe Nexus 5 beschikt dan ook als eerste smartphone over de nieuwe Android Kitkat.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones