24 januari 2015 door in HTC.

Als we ergens veel over geschreven hebben, is het wel de komst van de opvolger van de HTC One M8. Een officiële naam is nog niet bekend, dus voor ’t gemak noemen we ‘m maar de HTC One M9 of bij z’n codenaam: HTC Hima. Online zijn foto’s opgedoken van een wel heel grote One M9: de One M9 Plus!

Een huge toestel

De foto’s liegen er niet om: het toestel is huge. HTC heeft zich flink uitgesloofd. De foto’s en specificaties zijn afkomstig van @leaksfly. Hij spreekt over een ‘HTC M9 Plus’ met een scherm van 5,5 inch groot.

Onder de motorkap van de One M9 Plus draait een Snapdragon 810-processor van Quallcomm. Deze heeft 3 gigabyte aan werkgeheugen tot z’n beschikking en heeft een maximale kloksnelheid van 2 GHz.

Dual Rear camera

Ook zit er een dual rear-camera in. Het is niet bekend hoeveel megapixels deze dubbele camera schiet.Het toestel bezit ook een vingerafdrukscanner. Dat zou te zien zijn aan de fysieke homeknop die onder het scherm van de telefoon is gemonteerd.

Wat we wel missen, zijn HTC’s BoomSound-boxen. Je ziet één box aan de bovenkan van het toestel. Waarschijnlijk wordt de telefoon begin maart gepresenteerd, tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Er staat dan een persconferentie van HTC gepland.

Eerder deze week lekten er al foto’s uit van de nieuwe HTC One M9. En daarvoor al een benchmark, die eerder genoemde specificaties grotendeels bevestigde.Schermafbeelding 2015-01-22 om 15.07.22

Specificaties

De One M9 (dus niet de Plus) krijgt een 5 inch-scherm met een Full HD-resolutie. De telefoon is kleiner en dikker dan z’n voorganger, de processor is de krachtige Snapdragon 810-chipset, de camera is verbeterd (20,7 megapixels) en de batterijcapaciteit is vergroot van 2600 naar 2840 mAh. Het toestel zal draaien op 5.0 Lollipop, Android’s nieuwste besturingssysteem.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones