Meitu introduceert 13 juni de nieuwe Meitu M6 en V4s

Via een officiële poster heeft Meitu het lanceringsevenement bekend gemaakt voor zijn M6 en nieuwe V4s smartphones. De smartphone fabrikant lanceert 13 juni twee krachtige toestellen. Met hun opvallende V uiteindes wijken de beide Meitu’s af van de gemiddelde smartphone. Je kunt ze mooi of juist erg lelijk vinden. In Europa leren we langzaam maar zeker steeds meer Chinese en Indiase merken kennen. In beide landen timmeren smartphone fabrikanten hard aan de weg om steeds betere en stabiele apparaten te leveren voor niet al te veel geld. Huawei heeft het zelfs al tot wereldwijde nummer 3 geschopt.

Meitu M6 V4

Meitu M6

De Meitu M6 heeft een 5-inch beeldscherm met een resolutie van 1080p. Het toestel valt op door zijn vorm. Niet alleen is het achter paneel afgerond zodat het toestel prettig in de hand ligt, het toestel heeft een V-vormige onderkant en achterkant. Onder het 5-inch beeldscherm vind je de vingerafdruk scanner in de cirkelvormige home-knop. In de behuizing schuilt een forse 2,0 GHz acht-core processor, men verwacht de Helio X20. 3 GB werkgeheugen staat de processor bij en het toestel heeft 64 GB opslag. De M6 heeft zowel voor als achter een 12-megapixel camera. Stroom krijgt de Meitu dankzij een 2900mAh batterij. De M6 verschijnt in drie kleuren, wit, roze en roze goud en opvallend aan het toestel is de gelijkenis met de iPhone van de Home-toets.
Meitu M6

Meitu V4s

De Meitu V4 verscheen met een indrukwekkende 21-megapixel selfie-camera. Ook achterop prijkte een 21-megapixelcamera. De V4 heeft een 5-inch 1080 x 1920 AMOLED beeldscherm. De V4 heeft een MediaTek MT6795 processor en 3 GB werkgeheugen. Voor de configuratie van de V4s verwacht men een opgewaardeerd processor en geheugen. Bronnen melden dat de Meitu V4s uitrust zal zijn met 4 GB werkgeheugen en 32 GB aan opslag. Uiterlijk is er weinig verschil tussen de twee telefoons. De V4s krijgt Samsung’s 5-inch AMOLED beeldscherm en beschikt ook over camera’s van 21-megapixel voor en achter. De twee 21-megapixel camera’s worden ondersteund met allerlei camera software zoals een real-time schoonheid feature.

Meitu V4s

Beide toestellen zullen naar alle waarschijnlijkheid niet naar Europa komen.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones