Meizu M3 Metal en Meizu MX6 in juni aangekondigd

Meizu M3 Metal en Meizu MX6 in juni aangekondigd

Dit jaar lanceerde Meizu al drie apparaten, de M3, M3 Note en PRO 6. De Chinese fabrikant is dit jaar echter nog lang niet klaar met nieuwe telefoon lanceringen. Zowel de Meizu MX6 en de Meizu M3 Metal worden komende maand verwacht. Meizu is opgericht in 2003 als fabrikant van MP3-spelers en later MP4-spelers. Sinds 2008 heeft het bedrijf zich gericht op smartphones. Het bedrijf is nu een van de grote smartphone fabrikanten in China en verkocht in de eerste helft van 2015 20 miljoen toestellen wereldwijd.

Meizu MX6

De Meizu MX6 wordt een krachtige machine, al is het niet zo krachtig als het indrukwekkende vlaggenschip de PRO 6. Het nieuwe toestel wordt gevoed door de 64-bit X20 Helio deca-core processor bijgestaan met 3 GB of 4 GB werkgeheugen. Er zullen twee modellen beschikbaar zijn, één met 3 GB werkgeheugen en 32 GB intern geheugen en het andere model krijgt 4 GB werkgeheugen met 64 GB opslag. Het apparaat zal naar verwachting worden gemaakt uit metaal en heeft een 20,7-megapixel camera achter en 8-megapixel camera voor. Het wordt geleverd met Android 6.0 Marshmallow als besturingssysteem met Meizu’s eigen software schil. De prijs van het toestel kost tussen de 245 euro en 275 euro. In China neemt het toestel het onder andere op tegen de Huawei P9.

Meizu MX6

Meizu M3 Metal

Geruchten rond Meizu vertellen dat het Chinese merk zijn aanwezigheid versterkt binnen de mid-range smartphones op 13 juni. Men verwacht dan de lancering van de Meizu M3 Metal. Het toestel wordt onderdeel van de 2016 ‘M’ lijn en het apparaat zal lijken op de Meizu M3 met een kunststof behuizing. Het nieuwe toestel is op TENAA opgedoken en zo kunnen we je vertellen dat het een 5-inch 1280 x 720 beeldscherm krijgt. Onder dit scherm vinden we een MediaTek MT6750 zijn octa-core processor samen met 2 GB of 3 GB werkgeheugen. Er verschijnt een M3 Metal versie met 16GB en een met 32GB aan intern geheugen. Het toestel heeft een 3000 mAh batterij wordt en het heeft een 13-megapixel camera achter en met de 5-megapixel camera achter schiet je selfies. Het toestel krijgt Android 5.1 Lollipop met Meizu’s Flyme schil.

Meizu M3

Bekijk het laatste nieuws over Meizu:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones