Meizu MX4 in de verkoop in Europa

Meizu MX4 in de verkoop in Europa

De Meizu MX4 zal per 25 juni ook in Europa leverbaar gaan worden. De nieuwste smartphone van deze fabrikant zal ditmaal werken op Ubuntu Phone en hiermee is het de derde smartphone op de markt met dit nieuwe besturingssysteem. Al eerder wist de onbekend fabrikant BQ een tweetal smartphones op de markt te zetten met dit nieuwe besturingssysteem. Vanaf vandaag zal de Meizu MX4 online te bestellen zijn in de internationale webshop van de fabrikant en omgerekend zal de smartphone ongeveer 299 euro gaan kosten.

Populair
De fabrikant Meizu geniet van het enorme succes. Ook de nieuwe MX4 lijkt wederom een enorm succes te zijn, want op dit moment lijken alle MX4 smartphones uitverkocht te zijn. Ook het zomaar bestellen van deze Meizu MX4 is niet mogelijk. Hiervoor moet een uitnodiging eerst gezocht worden en deze kan weer gevonden worden op een speciale website van Meizu waar een origami-wand is gemaakt. Hier kan de uitnodiging in gevonden worden. Met deze opzet hoopt de fabrikant de massale toestroom van nieuwe orders enigszins te kunnen beperken.

Specificaties
Zoals wij gewend zijn van Meizu beschikt ook deze MX4 over leuke specificaties. Zo begint het al bij het schermformaat van maar liefst 5,4 inch. Het scherm heeft een maximale resolutie van 1920 x 1154 pixels en treffen wij aan de achterzijde een 20.7 megapixels camera aan. Standaard is er de beschikking over 16 GB opslagcapaciteit, maar dit kan uiteraard altijd nog uitgebreid worden. Al om al is het niet vreemd dat ook deze nieuwe MX4 erg gewild is.

Bekijk het laatste nieuws over Meizu:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones