Microsoft start in inruilactie voor iPhones

Apple-vs-MicrosoftEen paar maanden geleden spraken we over een inruilprogramma van Apple, waarbij je korting kon krijgen op een nieuwe generatie iPhone bij inlevering van je oude. Microsoft vond dit plan blijkbaar zo geniaal dat ze dit bij hun zelf ook hebben ingevoerd. En net als bij Apple werkt het inruilprogramma alleen bij iPhones. Op deze manier denkt Microsoft een hoop mensen over te kunnen laten stappen naar een smartphone met Windows Phone.

Inruilactie van Microsoft

Microsoft gaat de aanval aan met Apple. Momenteel loopt er al een soortgelijke actie maar dan voor de iPad. Bij Microsoft krijg je korting als je je iPad inlevert. Deze korting geldt dan alleen voor de Microsoft Surface tablet. Hetzelfde doen ze nu voor de smartphones die draaien op het besturingssysteem Windows Phone. Ben je niet tevreden over je iPhone? Of heb je een oude iPhone en loopt je abonnement bijna af? Bij inlevering van een oude iPhone (bijv. de iPhone 4 of de nog oudere iPhone 3GS) ontvang je korting op de aankoop van een nieuwe smartphone met Windows Phone. Dit geldt zowel voor losse toestellen als telefoons in combinatie met een abonnement.

Korting op Nokia Lumia smartphones

Met de overname van Nokia door Microsoft wordt er meteen gewerkt aan leuke promoties. Zo krijg je bij bijvoorbeeld de inlevering van een iPhone 4S of hoger een korting van 200 dollar op een nieuwe Nokia Lumia. Met deze actie hoopt Microsoft natuurlijk meer consumenten over te laten stappen op Windows Phone en Windows 8.1 voor tablets. De korting krijg je alleen als de iPad of iPhone nog werkt en in goede staat verkeerd.

De iPhone actie loopt af op 3 november a.s. Het is niet bekend of de oude iPhones nog ergens voor worden gebruikt. De actie van de iPad loopt t/m 27 oktober.

Bekijk het laatste nieuws over Microsoft:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones