21 mei 2015 door in Microsoft.

Geruchten rondom Microsoft: de fabrikant zou namelijk aan een iPhone-chatapp genaamd Flow werken. En dat hebben ze niet bekendgemaakt, nee er lekte een webpagina uit die fijntjes beschrijft hoe de iOS-app eruit moet gaan zien. Dat schrijft The Verge.

E-mail als chatdienst

De app Flow verandert je e-mail in een ware chatdienst, waardoor het mogelijk is om snel berichten naar elkaar te versturen zonder dat je hierbij de basic dingen zoals aanhef en afsluitende handtekeningen hoeft te gebruiken. Nee, dat hoeft allemaal niet volgens Microsoft. Flow is ontworpen voor real-time conversaties, snel en laagdrempelig. En tijdens zo’n snelle en laagdrempelige conversatie wordt deze niet verstoord door andere e-mails. 

Snel converseren

De app werkt met alle e-mailadressen. Als iemand de app niet heeft geïnstalleerd, dan ontvangt deze het bericht gewoon als een korte e-mail. Met deze dienst willen de (Outlook-)makers je een manier bieden om snel te converseren met (belangrijke) relaties. De gesprekken worden bewaard in Outlook.

Beschikbaarheid

Wanneer de app gelanceerd wordt, is niet bekend. Maar aangezien Microsoft al bezig is met een pagina om de app een podium te geven, zal het waarschijnlijk niet lang meer duren. Eerder dit jaar bracht Microsoft een officiële Outlook-app voor iOS uit. Deze is gebaseerd op het eerder overgenomen en gerestylede Acompli.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones