14 mei 2016 door in Motorola.

Twee onbekende Motorola telefoons hebben een certificatie gekregen van het FCC. De Motorola’s hebben modelnummer XT1622 en XT1642 en kunnen heel goed de Moto G4 en G4 Plus zijn.
Modellen zeer waarschijnlijk de verwachte Moto G4’s. Onze Amerikaanse collega’s van GSMArena melden dat de Moto G3 vorig jaar verscheen met modelnummer XT1540 en techsite Motog3, gewijd aan de Motorola, beargumenteert zelfs dat de fabrikant iedere 9 tot 11 maanden een toestel lanceert. De laatste lancering was van de Moto G Turbo in december. De informatie van beide sites doet ons verwachten dat bovenstaande modellen dit jaar gelanceerd worden. Het uiterlijk en innerlijk van de toestellen laat het FCC nog niet zien. Fabrikanten zijn verplicht om ieder toestel bestemd voor de Amerikaanse markt langs te sturen bij het FCC, een Amerikaans overheidsorgaan verantwoordelijk voor de Telecom. Om vroegtijdige informatielekken te voorkomen teken zij geheimhoudingscontracten met de FCC. Wel zien we dankzij Motog3 waar de Antenne van de smartphones zitten.

Moto G4 Antenne

Huidige Moto G4 kennis

Stiekem weten we al veel van de Moto G4’s. Geruchten suggereren twee modellen, een normale en Plus editie. De toestellen zullen in het middensegment gaan strijden tegen toestellen als de Sony Xperia en Huawei P9 Lite. De exacte hardware specificaties zijn echter niet bekend. Recent is er wel een Moto G4 op Geekbench gespot. Het toestel op de benchmark bezit een octa-core Qualcomm Snapdragon 617 processor in combinatie met 3 GB werkgeheugen en het draait op Android 6.0.1. Toch zijn er bronnen die melding maken van een Snapdragon 650 of 652. Wel kunnen we vertellen dat beide toestellen een 5,5-inch Full-HD beeldscherm hebben. Wij verwachten dat het onderscheidt in de beide toestellen ligt in de processorsnelheid en werkgeheugen/opslag. Eén krijg waarschijnlijk 2 GB en 16 GB intern geheugen terwijl de ander 3 GB werkgeheugen combineert met 32 GB opslag. Beide toestellen beschikken waarschijnlijk over een 13-megapixel camera met vingerafdrukscanner.

Verwachte lancering

Motorola is een bekend merk in het middensegment en er zullen vele fans uitkijken naar de lancering. Vorig jaar verscheen de Motorola Moto G3 en in december van dat jaar de Moto G Turbo. We verwachten deze Moto’s 17 mei tijdens een evenement in New Delhi.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones