Moto Z Droid reclame knipoogt naar Galaxy Note 7

Moto Z Droid reclame knipoogt naar Galaxy Note 7

Het nieuwste vlaggenschip van Samsung, De Galaxy Note 7 kent op zijn zachtst gezegd een hobbelige start. Na een geweldige lancering en lof alom werd de SDI batterij het Koreaanse merk fataal. Verizon/Motorola speelt hier bikkelhard op in met de nieuwste Moto Z Droid reclame.

De Moto Z Droid reclame knipoogt naar de batterij problemen bij concurrent Samsung. Moto geeft aan dat de fabrikant, in tegenstelling tot ‘andere’ fabrikanten, staat voor uitstekende kwaliteit en Moto test al zijn batterijen.

Moto Z Droid vs Galaxy Note-7

Samsung Galaxy Note 7 batterij

Voor wie onder een steen heeft geleefd de laatste paar dagen. Na de lancering van de Note 7 bleek al vrij snel dat de batterij nog wel eens kon ontploffen. Enig onderzoek wees al snel op de batterijen vervaardigt door SDI. Niet alle Samsung Galaxy Note 7’s hebben batterijen van SDI, maar toch.

De Note 7 startte zeer sterk met een nog groter aantal pre-orders dan gedacht en veel interesse in het toestel. Het succes werd helaas snel overschaduwd door enkele gevallen waar de batterij van de toestellen ontplofte. Recent is er zelfs een geval in Amerika waarbij een familie de Note 7 als oorzaak aanwijst van hun afgebrande Jeep. Zo zijn er nog een aantal gevallen uitgebreid in de media geweest. Dat heeft geleidt tot enige bezorgdheid over de mogelijke gevaren van de Samsung Galaxy Note 7. Het nieuwste vlaggenschip van Samsung kon geen slechtere publiciteit hebben en daar stappen concurrenten natuurlijk graag op in.

Moto Z Droid reclame

De Moto Z Droid is het vlaggenschip model van Motorola maar dan voor puur voor de Amerikaanse provider Verizon, een van de grootste providers in Amerika. De nieuwe advertentie van de Moto Z Droid laat weten dat Moto in tegenstelling tot andere fabrikanten zich aan hoge standaard van kwaliteit houdt en het bedrijf test al zijn batterijen. Als het om batterijprestaties gaat zit je bij Moto goed meldt de advertentie. Je krijgt nu zelfs een Power Pack bij de aanschaf van een nieuwe Moto Z Droid.

Moto Z

Hier in Nederland hebben we de evenknie van de Moto Z Droid, de Motorola Moto Z. De Motorola Moto Z is het vlaggenschip van Motorola (Lenovo). Niet alleen is het toestel uitgerust met een snelle Snapdragon 820 processor en 4 GB werkgeheugen. Het toestel heeft een modulair design. Je kunt er allerlei slimme Mod’s aan koppelen en daarmee speciale features benadrukken zoals batterij, geluid of camera.

moto-z

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones