Moto Z Play en Hasselblad Mod te zien op IFA 2016

Moto Z Play en Hasselblad Mod te zien op IFA 2016

Lenovo gebruikt IFA 2016 onder andere om de nieuwe Moto Z Play te tonen. Het toestel is geplaatst in het middensegment en heeft nogal wat concurrentie. Het modulair design is een van de pluspunten samen met een zeer goede accuduur.

Motorola is nog volledig aanwezig na de overname van Lenovo en dat merk je. We hebben de Moto Z Play bekeken en zijn zeer te spreken over het toestel. Het apparaat is dikker dan de Moto Z, maar misschien is dat juist wel prettig. De camera heuvel is dan ook iets minder aanwezig dan bij zijn Moto Z broers.

Moto Z Play en Moto Z

Moto Z Play

De Moto Z Play is de nieuwste telg in de Moto Z-lijn. Het toestel is gericht op zijn modulair design en accuduur. Lenovo laat weten dat het toestel maar liefst 50 uur te gebruiken is. Ideaal voor diegene met een lange afstand relatie, je vergeet nooit meer die oplader bij je vriendin of vriend, je Moto Z Play gaat lang genoeg mee.

Moto Z Play Voorkant/achterkant

Specs

De Moto Z Play heeft een 5,5-inch AMOLED beeldscherm. Het scherm heeft een resolutie van 1920×1080. De modulaire smartphone wordt aangedreven door een rappe Snapdragon 625. De 2.0 GHz octa-core processor zal in combinatie met 3GB werkgeheugen zorgen voor uitstekende prestaties. Je hebt 32 GB aan opslag met de mogelijkheid dit uit te breiden met een microSD kaart tot maximaal 256 GB. De Z Play beschikt ook over een zeer goede hoofdcamera. De 16-megapixel camera met f/2.0 diafragma zal al je momenten haarscherp vastleggen.

Hasselblad Mod IFA 2016

Niet alleen de nieuwe Moto Z Play werd getoond op de IFA 2016. Er was ook een prominent plekje voor de Hasselblad Mod. De indrukwekkende foto-Mod is een super mooie toevoeging aan de Moto Z lijn. Achterop de Moto Z’s tref je een connector en magnetisch systeem waarmee je verschillende Mods aan het toestel kan koppelen. Zeer eenvoudig koppel je de Mod aan het toestel. Dankzij een sterke magneet laten beide ook niet snel los.

Hasselblad Mod

Je klikt de Hasselblad Mod eenvoudig op de Moto Z Play. Dan krijg je direct toegang tot de module. Met deze Mod heb je tot wel tien keer optisch zoom en krijg je een Xenon flitser in plaats van de LED. De module gaat volledig over de oude camera heen. De Hasselblad maakt zelfs foto’s in RAW-formaat zodat je ze daarna nog kunt bewerken.

Hasselblad Mod

Beschikbaarheid en prijs

De Moto Z Play is geen voordelig smartphone. Hij heeft een adviesprijs van 449 euro. Daarmee is het toestel duurder dan de Honor 8 met vergelijkbare zo niet betere specs. Toch heeft het modulaire design zijn charmes en wie wil nou niet de mogelijkheid om een echte Hasselblad te bezitten voor maar 249 euro extra.

Het toestel is vanaf eind september in Nederland verkrijgbaar.

Bekijk het laatste nieuws over Lenovo:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones