23 april 2014 door in Motorola.

motorolaVolgens Braziliaanse media zou fabrikant Motorola werken aan een superdunne Motorola Moto E. Hiermee lijkt het erop dat Motorola zijn budgetassortiment gaat uitbreiden, want de Moto E zou een goedkoop alternatief zijn voor de Moto G.

Specificaties Motorola Moto E

De nieuwe budget smartphone zou als belangrijkste eigenschap haar ‘dikte’ hebben, want de smartphone zou slechts met 6,2 mm dikte één van de dunste smartphones zijn. Dit is vrij opvallend omdat normaliter de goedkopere smartphones juist dikkere toestellen zijn. De Moto E zou met de budgetprijs van waarschijnlijk 195 euro onder de prijs zitten van de populaire Motorola Moto G.

De nieuwe smartphone van Motorola zou bedoeld zijn voor de prepaid markt in westerse landen alhoewel die het ook goed kan doen in opkomende markten. Naar aanleiding van de specificaties kan men stellen dat de smartphone iets minder krachtig is dan de Moto G. Daarnaast beschikt de Moto E over een 4,5 inch beeldscherm met een HD-resolutie van 1280×720 pixels. Verder is de Moto E standaard uitgerust met dual-sim ondersteuning en zou de smartphone over een krachtige accu en een opslagcapaciteit van 4 GB beschikken.

Volgens de Braziliaanse media zou de smartphone vanaf mei in de winkels in Zuid-Amerika liggen. Momenteel is nog niet bekend of de Moto E ook internationaal uitgebracht gaat worden.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones