Motorola vult Samsung reclame aan op grappige wijze

Motorola vult Samsung reclame aan op grappige wijze

Motorola haakt op een grappige wijze in op de video van Samsung die vorige maand verscheen. In deze video zagen we hoe een voormalig iPhone gebruiker uiteindelijk in het Samsung kamp belandde. De video van vandaag begint bij dit moment en toont hoe hij uiteindelijk tóch voor de Motorola Moto Z2 Play gaat.

Een paar weken geleden had Samsung de lachers op zijn hand. Het bedrijf publiceerde toen namelijk een video waarin het concurrent Apple op de hak nam. Rode draad in het satirische filmpje was dat Apple doorgaans laat is met het doorvoeren van smartphone-innovaties. Daar waar Samsung toestellen in 2014 bijvoorbeeld al uitgerust waren met een stof- en waterdichte behuizing, hebben Apple-gebruikers hier tot aan het huidige jaar op moeten wachten. De video draaide om een verliefd stelletje waarbij de vrouw een Samsung Galaxy gebruiker is, en de man een iPhone-gebruiker. Door de jaren heen zien we hoe de man uiteindelijk ‘bekeerd’ wordt en een Samsung Galaxy Note 8 aanschaft.

“We loved your ad, but we think you forgot the ending”

Motorola heeft deze reclame op haar beurt vandaag op de hak genomen. Men heeft namelijk een alternatief einde in elkaar gezet. Daar waar de originele video van Samsung eindig met het feit dat de man een Samsung Galaxy Note 8 heeft aangeschaft, vormt dit het begin van de Motorola video. Wederom speelt een stelletje de hoofdrol, waarbij de vrouw in kwestie ditmaal Motorola gebruiker is. Zodra vriendlief trots zijn nieuwe Samsung Galaxy Note 8 toont, haalt de vrouw haar pas aangeschafte Motorola Moto Z2 Play te voorschijn. Vervolgens klikt zij de InstaShare Projector Moto Mod op het toestel en toont een schattig filmpje van de twee op de muur.

Motorola plaatst de video vandaag op haar Facebook-pagina. De begeleidende tekst richting Samsung is hierbij “We loved your ad, but we think you forgot the ending”. Strakke actie van Motorola, al zeggen we zelf. Het blijft vriendelijk zonder nare bedoelingen en komisch tegelijkertijd. Of je het eens bent met de stelling dat de Motorola Z2 Play een upgrade is ten opzichte van de Samsung Galaxy Note 8, kunnen wij niet zeggen.

Over de Motorola Moto Z2 Play

De Motorola Moto Z2 Play is hét vlaggenschip van Motorola in 2017. Het toestel valt op dankzij zijn mogelijkheid om uitbreidingen, oftewel Moto Mods, op de achterkant van het toestel te klikken. Zodoende kun je jouw toestel binnen een handomdraai voorzien van handige, extra functionaliteiten zoals een batterypack, betere camera of zoals in bovenstaand geval een projector. Ook kun je het toestel in een soort controller klikken waardoor gamen een geheel nieuwe dimensie krijgt. Verder is de Motorola Moto Z2 Play voorzien van de beste specificaties van het moment. Zodoende voelt hij in het dagelijks gebruik snel aan en hoef je nooit te wachten voor een app opent of reageert. Ook de fotokwaliteit is van de bovenste plank alsmede de accuduur.

Motorola Moto Z2 Play

De Motorola Moto Z2 Play is momenteel verkrijgbaar voor een adviesprijs van 449 euro. Een meer dan schappelijk bedrag gelet op wat je krijgt. Je hebt hierbij keuze tussen de kleuren goud en grijs. Momenteel zijn er trouwens interessante kortingen op het toestel in verband met het Black Friday weekend. Sla dus vooral je slag!

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones