2 mei 2014 door in Motorola.

motorola-logo (1)Motorola zou 13 mei de nieuwe Motorola Moto E aankondigen. Dat blijkt uit uitnodigingen die naar verschillende media zijn verstuurd. In de brieven wordt gesproken over een evenement op 13 mei, en het ligt in de lijn der verwachting dat Motorola daar zijn Motorola E aan zal gaan kondigen. Volgens Motorola gaat het om een nieuwe smartphone die gemaakt is om lang mee te gaan en een gunstige prijs zal hebben.

De aankondiging dat het nieuwe toestel een mobiel moet zijn die voor iedereen aantrekkelijk is, wijst op een mogelijke opvolger voor de Moto G. Eerder werd ook al de Moto X genoemd, maar het is toch waarschijnlijk dat het hier om de Motorola E zal gaan.

Specificaties

De prijs-kwaliteitverhouding van de Moto E zal waarschijnlijk, net als de Moto G, erg goed zijn. Voor minder dan 200 euro krijg je een smartphone met een 1,2GHz dual-core processor. Verder draait het toestel op Android 4.4 KitKat en heeft het een 4,3 inch scherm. De smartphone krijgt 1 GB RAM en beschikt over een 1900 mAh accu.

De camera op de achterzijde van de Motorola Moto E zou 5.0 megapixel krijgen. Het is nog niet duidelijk of er ook op de voorzijde een camera wordt geplaatst. Daarnaast is het ook mogelijk om twee simkaarten te plaatsen.

Een opvallend verschil met de Moto G is de dikte. Met  slechts 6,2 millimeter zou het toestel dunner worden dan andere toptoestellen.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones