26 juli 2013 door in Motorola.

motorola-logo (1)Het is even rustig geweest maar er is nieuws dat Motorola op korte termijn 3 nieuwe smartphones gaat uitbrengen. De nieuwe smartphones krijgen een zogenaamde “Kevlar” achterkant. Dit materiaal wordt ook veelal gebruikt bij kogelvrije vesten en impliceert dat het hier om zeer stevig gebouwde producten gaat. De nieuwe Droid-telefoons van Motorola worden voorzien van een eigen gemaakte chipset voor Android. Motorola belooft dat onder andere de grafische chip 100% sneller is dan zijn voorgangers en de processorsnelheid met minstens 24% is toegenomen.

De nieuwe telefoons van Motorola krijgen de benaming Droid Maxx, Droid Ultra en Droid Mini. De Droid Maxx wordt de duurste variant en krijgt een losse prijs van ongeveer 225 euro. In combinatie met een telefoonabonnement is de Droid Maxx gratis verkrijgbaar.

Langere accuduur

Van de drie nieuwe toestellen worden er twee uitgebracht met een groot 5 inch oled scherm. De duurste variant, genaamd Maxx heeft in tegenstelling tot de Ultra een batterij met een zeer hoge capaciteit. De batterij van de nieuwe Maxx is 3500 mAh. De gesprekstijd van deze telefoon zou hierdoor volgens Motorola zo’n 48 uur moeten zijn. De gemiddelde smartphone van dit moment houdt het met moeite een dag vol.

Snelle processor

De nieuwe Motorola telefoons krijgen een processor met maar liefst 8 kernen. Van deze 8 kernen worden er 4 gebruikt voor grafische doeleinden, 2 voor standaard taken, 1 voor gespecialiseerde taken, zoals gps en een specifieke voor stembesturing. Van de stembesturing verwachten we iets nieuws. Motorola heeft veel tijd gestoken in het ontwikkelen van de stembesturing. Zo zou het o.a. mogelijk moeten zijn om het apparaat te gebruiken zonder hem vast te houden.

Beschikbaarheid van de nieuwe Motorola smartphones

Over de beschikbaarheid van deze nieuwe telefoons kunnen we op dit moment nog weinig zeggen. Ook ontbreken er nog veel specificaties. Zodra er meer bekend is over deze reeks nieuwe toestellen houden we je op de hoogte.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones