20 februari 2016 door in Motorola.

Lenovo heeft deze week een begin gemaakt aan de update naar Android 6.0 voor de Moto E 2015. Vooralsnog is de update enkel in India nog beschikbaar, maar de update naar het nieuwste besturingssysteem zal ook spoedig in Nederland beschikbaar gaan komen. Wanneer deze update bij ons exact beschikbaar gaat komen is nog niet bekend. Het is overigens niet vreemd dat ook Lenovo gebruik maakt van een gefaseerde uitrol, want zo wordt de druk op de servers langzaam verspreid.

Motorola updates

Dat Motorola als een van de weinige fabrikanten een snelle update krijgt is ook niet vreemd. Motorola maakt immers geen gebruik van een schil en maakt enkel gebruik van de kale versie van Android. Hier is een update naar Android 6.0 voor veel modellen ook snel beschikbaar. Al eerder kregen de Moto G-modellen een update naar deze nieuwste software van Android. De update naar Android 6.0 is voor deze Motorola smartphones misschien nog wel belangrijker in vergelijking met andere smartphones. Met deze update wordt het namelijk mogelijk om gebruik te maken van de SD-slot en hierdoor kan er dus ook een externe geheugenkaart weer gebruikt worden.

Updaten

Zodra de update naar Android 6.0 beschikbaar komt in Nederland zal ook de smartphone deze melding maken. Hiervoor hoef je feitelijk dus niets te doen. Zodra de melding is ontvangen kun jij zelf aangeven of jij de update wenst te installeren of niet. Het is wel verstandig om de update enkel uit te voeren zolang de accu minimaal voor 50% nog gevuld is en zolang jij ook een back-up hebt van het complete toestel. Op onze website is meer te vinden over het updaten van een smartphone.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones