Motorola Moto G5S Plus duikt opnieuw op

Motorola Moto G5S Plus duikt opnieuw op

De Motorola Moto G5S Plus laat weer eens wat van zich zien! In nieuwe afbeeldingen vallen zowel enkele specificaties, als de dual-camera opstelling aan de achterkant te zien. Hiermee worden eerdere geruchten dan ook bevestigd.

Druk jaar voor Motorola

Motorola is druk in de weer met de line-up van 2017. In een eerder stadium lekte al voortijdig een interne presentatie, waarin alle modellen die dit jaar uit gaan komen te zien waren. Eén van deze nieuwe toestellen is de Motorola Moto G5S Plus, de opvolger van de Moto G5 die afgelopen maart verscheen. Vandaag duikt dit toestel wederom op in enkele afbeeldingen die op internet verschenen. Hierop is zowel de voor- als achterzijde van het toestel te bewonderen. Het leert ons onder meer enkele zaken over de bouwkwaliteit en de interne specificaties. Benieuwd naar wat je van het toestel mag verwachten? Wij bespreken alles wat we tot nog toe weten samen met jou.

Over de Motorola Moto G5S Plus

De Motorola Moto G5S Plus lijkt te bestaan uit één solide, metalen geheel. Hierdoor zal het toestel behoorlijk solide zijn waardoor hij zeker tegen een stootje kan. Zijn voorganger bestaat uit een aluminium achterkant gecombineerd met plastic zijkanten. Hierbij vergeleken is de Moto G5S Plus zeker een stap voorwaarts. Op de tweede afbeeldingen zien we het menu uit de instellingen waarbij enkele specificaties zoals software-versie getoond worden. Dit leert ons dat de Motorola Moto G5S Plus zal draaien op Android 7.1.1 in combinatie met de veiligheidsupdate uit maart. Zodra het toestel echter officieel uitkomt, zal ook de laatste veiligheidsupdate te downloaden zijn. Het modelnummer van het toestel is NZAE130706.

Aan de achterzijde valt een dual-camera opstelling te begluren. Details over de opstelling zoals resolutie, lens of toepassingen zijn helaas nog niet bekend. Wel zien we dat hij beschikt over één LED-flitser. Uit het geruchtencircuit vallen overigens eveneens enkele berichten te onttrekken aangaande de overige specificaties van de telefoon. Zo krijgt de Motorola Moto G5S Plus vermoedelijk de beschikking over een Snapdragon 660 chipset in combinatie met een ruime 4 GB aan werkgeheugen. Op deze SoC zal een octa-core processor aanwezig zijn. De geklokte snelheid is helaas nog niet bekend. Het scherm zou een grootte hebben van 5.5 inch waarbij de resolutie Full-HD is.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones