Motorola Moto G5S Plus en Moto X4 specificaties bekend

Motorola Moto G5S Plus en Moto X4 specificaties bekend

De specificaties van zowel de Motorola Moto G5S+ als de Motorola Moto X4 zijn voor een groot deel bekend geworden. De informatie wordt gedeeld in een serie tweets waarin onder meer de prijs van de G5S+ wordt gedeeld. Meer weten? Lees dan het gehele artikel.

De bron van het bericht is een zekere Andri Yatim. Deze persoon werkt in de telefoonindustrie en is zodoende regelmatig op de hoogte van specificaties van de aankomende toestellen. In een serie tweets legt hij de specificaties van zowel de Motorola Moto G5S Plus als Moto X4 bloot. Hoe waarheidsgetrouw deze informatie is, moet overigens nog blijken. Het is daarbij niet bekend wie de bron van de gelekte informatie is. We zullen beide Motorola telefoons bespreken, te beginnen met de eerste. De Motorola Moto G5S Plus zal een 5.5 inch display krijgen met een compleet metalen behuizing. Dit duidt erop dat dit toestel een vlaggenschip gaat worden. De luxueuze toestellen worden immers veelal uitgerust met solide, metalen behuizing.

Snapdragon chipset onder de motorkap

Het toestel zal aangedreven worden een Snapdragon 626 chipset in combinatie met een octa-core processor. De precieze maximale kloksnelheid van deze processor laat de auteur in het midden. Wel maakt bij bekend dat de chipset verder gecomplementeerd zal worden door een Adreno 506 grafische processor. Deze processor is afkomstig uit de Qualcomm stal, waar ook de Snapdragon chipset vandaan komt. Verder ontvangt de Moto G5S+ zijn stroom via een ingebouwde 3068 mAh accu. Aan de achterzijde zal een dual-camera opstelling te vinden zijn. Verdere details met betrekking tot resoluties en functies ontbreken momenteel. Volgens Yatim gaat het toestel zo’n 270 euro kosten.

Over de Motorola Moto X4

De Motorola Moto X4 heeft een beeldscherm van 5.2 inch en zal iets duurder zijn dan de G5S+ volgens de Twitteraar. Een exact bedrag maakt hij echter niet bekend. De meerprijs heeft te maken met de krachtigere, interne Snapdragon 660 chipset. Deze chipset heeft de beschikking over een octa-core processor in combinatie met Adreno 512 grafische kaart. Een iets luxere opstelling ten opzichte van het eerst besproken model dus. De behuizing van de Moto X4 zal voorzien zijn een IP68-certificaat, welke we bijvoorbeeld ook bij de Samsung Galaxy S8 terugvinden. Het toestel ontvangt zijn stroom via een 3800 mAh accu. Aan de achterzijde zal eveneens een dual-camera met nog onbekende resoluties te vinden zijn.

 

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones