Motorola Moto G6 Play video online gespot

Motorola Moto G6 Play video online gespot

Motorola heeft een lanceringsevenement gepland op 19 april in Brazilië voor de nieuwe Moto G6 lijn. Nog voor de lancering is er een filmpje van de Motorola Moto G6 Play online verschenen. De beelden bevestigen wat we via renders al wisten.

De lancering van de Motorola Moto G6 lijn vind over een week plaats. Vandaag dook er via Youtube een video op van de Motorola Moto G6 Play. GizmoChina was er op tijd bij en heeft nog enkele beelden van het budget toestel kunnen maken. De video is inmiddels offline gehaald door de uploader.

Motorola Moto G6 abonnement

Motorola Moto G6 Play

De film liet duidelijk de Motorola Moto G6 Play zien en de beelden bevestigen de looks van het toestel. Het toestel in de video komt volledig overeen met eerder gelekte renders. Het toestel heeft een groot edge-to-edge beeldscherm en is de eerste Motorola met een dergelijke Fullscreen beeldscherm. Aan de achterkant zie je veel overeenkomsten met de Motorola Moto X4 al zal de behuizing eerder kunststof zijn in plaats van glas. In de flinke camera heuvel tref je één hoofdcamera aan en daaraan kun je de Moto G6 Play ook herkennen. Want zowel de opvolgers van de Moto G5S als de Moto G5S Plus krijgen een dual hoofdcamera. Een andere indicator dat we met de Moto G6 Play te maken hebben is de vingerafdrukscanner aan de achterkant. De vingerafdrukscanner vind je bij de duurdere Motorola Moto G6 modellen juist onder het grote beeldscherm.

Motorola Moto G6 los

Specificaties Motorola Moto G6 Play

Uit verschillende lekken blijkt dat Motorola mee gaat in de fullscreen trend. De aankomende Motorola Moto G6 Play wordt een degelijke budget telefoon met een aantrekkelijke prijs. Het toestel krijgt een groot 5,7 inch HD+ beeldscherm met de populaire 18:9 beeldverhouding. We verwachten de Snapdragon 430 processor als krachtbron met 2 tot 3 GB aan werkgeheugen. Er is vermoedelijk 32 GB aan interne opslag met de mogelijkheid voor een microSD kaart. Men denkt dat het toestel een nette 5 megapixel front camera heeft met LED-flitser. In het camera menu vind je allerlei beauty modus voor het nemen van selfies. De hoofdcamera beschikt over 13 megapixels. Volgens de laatste geruchten ondersteunt de budget telefoon Dolby Audio en krijgt het een nieuwe stemassistent zodat je eenvoudig handsfree kan bellen. Een goede reden om dit toestel te kopen is de accuduur. De goedkope smartphone heeft een enorme 4.000 mAh accu.

Recent werden de Morotola Moto G6 modellen in Amerika al aangeboden en daar kostte de Motorola Moto G6 Play ongeveer 160 euro. Vanaf 19 mei weten we alles van de Motorola Moto G6 lijn.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones