Motorola Moto G6 Plus verschijnt ook op Geekbench

Motorola Moto G6 Plus verschijnt ook op Geekbench

Over enkele dagen zien we waarschijnlijk de nieuwe budget smartphones van Motorola. Dit weekend werd de Motorola Moto G6 Plus getest op Geekbench. Het aankomende mid-range toestel beschikt over de Snapdragon 630 processor van Qualcomm

Motorola is een grote naam in het middensegment. Het legendarische merk met batwing logo heeft dit jaar alleen nog geen nieuwe toestellen laten zien. Daar komt deze week verandering in met de lancering van de nieuwe G-lijn en misschien ook de budget E-lijn. Sterke toestellen met een goed ontwerp en degelijke specificaties tegen een aantrekkelijke prijs. Dat de toestellen er aan lijken te komen is wel duidelijk en dit weekend scoorde de Motorola Moto G6 Plus een nette score van 866 / 4123 op Geekbench. De score bevestigt enkele specificaties die we volgens de laatste geruchten mogen verwachten.

Motorola Moto G6 Plus geeek

Motorola Moto G6 Plus Geekbench

Geekbench is een smartphone testsite die een indicatie geeft van de snelheid van een smartphone. Voor aankomende toestellen is de benchmark een interessante bron van informatie. De Geekbench score van de Motorola Moto G5 Plus opvolger bevestigt dat het aankomende toestel de Snapdragon 630 processor van Qualcomm als krachtbron heeft met 4 GB werkgeheugen. Daarnaast is het besturingssysteem van dit toestel Android 8 Oreo. De score is wel wat verwarrend aangezien de processor met SDM660 wordt aangegeven. Dat staat voor Snapdragon 660. Toch gaat het hier wel degelijk om de Snapdragon 630 processor. Want de octa core bestaat uit acht 2,21 GHz kernen en de score van het toestel is flink lager dan die van de Snapdragon 660. De Geekbench score van dit toestel komt helemaal overeen met andere Snapdragon 630 aangedreven smartphones.

De Motorola Moto G6 Plus

Met deze Geekbench score is de Snapdragon 630 processor met 4 GB aan werkgeheugen voor de Motorola Moto G6 Plus bevestigd. Het toestel heeft de traditionele Motorola look met een gebogen behuizing en flinke cameraheuvel. Het beeldscherm wordt een groot 5,93 inch scherm met een beeldverhouding van 18:9. Men verwacht een Full HD+ resolutie en naast het model met 4 GB werkgeheugen mag je ook een 6 GB model verwachten. Er zal ook keuze in opslagcapaciteit zijn tussen 32 GB en 64 GB. Een 3.200 mAh accu brengt leven in de brouwerij en het toestel beschikt over twee hoofdcamera’s. Men verwacht een combinatie van een 12 megapixel camera met 5 megapixel camera.

De Motorola Moto G6 Plus lijkt in specificaties behoorlijk op de Motorola Moto X4 en de vanaf prijs zal dan ook dichtbij dat toestel liggen. Op 19 april wordt de nieuwe Motorola Moto G6 lijn gepresenteerd.

 

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones