Motorola Moto Z2 Force gespot op foto

Motorola Moto Z2 Force gespot op foto

De Motorola Moto Z2 Force laat zich opnieuw zien. Dit nieuwe topmodel van Motorola heeft aan de achterzijde de beschikking over maar liefst twee camera’s! Benieuwd naar hoe het toestel er verder uitziet? Je komt het te weten in dit artikel.

Tumult in de tent

Er is de laatste tijd een hoop te doen rondom de nieuwe line-up van Motorola telefoons. Even een korte terugblik: afgelopen week werd zowel de gehele 2017-collectie van Motorola bekend, werd duidelijk hoe onder meer de Moto Z2, C en E eruit zien en gisteren dook als klap op de vuurpijl een afbeelding van het vooraanzicht van de Moto Z2 op. Of Motorola heeft het zo bedoeld, of men moet op zoek gaan naar een methode om de lekken te dichten. Voor ons is het echter goed nieuws aangezien wij smullen van dit soort nieuwtjes. Vandaag duikt de Motorola Moto Z2 Force namelijk opnieuw op. En het beste van alles is nog wel dat zowel het voor- als achteraanzicht van deze nieuwe telefoon getoond worden.

Onze collega’s van de website AndroidAuthority hebben namelijk de hand weten te leggen op onderstaande afbeelding. Zij vermelden hierbij dat de afbeelding afkomstig is van een zeer betrouwbare bron die werkzaam is binnen de industrie. De vorige gelekte afbeelding, die van gisteren, zou ook van deze anonieme bron afkomstig zijn. De render lijkt officieel te zien, gezien de scherpte en aanwezige details. Honderd procent zekerheid wat betreft legitimiteit kunnen we echter niet geven. Het zou dus kunnen zijn dat de afbeelding nep is. Voor nu zullen we aan de hand van de afbeelding bespreken wat duidelijk is geworden over deze nieuwe Moto-topper.

Over de Motorola Moto Z2 Force

Het eerste dat opvalt is dat het toestel opmerkelijk veel lijkt op het uiterlijk van de Moto Z2 Play. Vooral het vooraanzicht is vrijwel identiek. De Motorola Moto Z2 Force lijkt te beschikken over een schermdiagonaal van 5.5 inch waarbij er aan de onderkant ruimte is voor een fysieke thuisknop. De vingerafdruksensor zal vermoedelijk hierin geïntegreerd zijn. Verder zien we de standaardonderdelen waaronder een speaker-module, flitser en selfie-camera. Over de gebruikte componenten is helaas nog niets bekend.

Aan de achterzijde van het toestel wordt het pas echt interessant. Hier zien we namelijk een dual-camera opstelling met bijbehorende flitsers. Aan de onderkant van het toestel zien we puntjes zitten waarop de befaamde Moto-mods op kunnen worden bevestigd. Qua specificaties is er echt nog vrij weinig duidelijk. Het enige dat we weten is dat de Motorola Moto Z2 Force over een sterk soort glazen scherm zal beschikken, dat niet snel zal breken. Mocht er meer bekend worden houden wij je uiteraard op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones