Motorola One Power gelekt met notch

Motorola One Power gelekt met notch

In navolging van vrijwel alle smartphone fabrikanten in 2018 zal er ook een Motorola verschijnen met notch. Vandaag lekte de Motorola One Power net een flinke inkeping of notch bovenin het beeldscherm

Sinds de lancering van de iPhone X zien we steeds meer fabrikanten die het voorbeeld van Apple volgen. De volledige Huawei P20 lijn is voorzien van een notch en ook de OnePlus 6 en Honor 10 budget vlaggenschepen hebben een notch. AndoidHeadlines heeft de persrenders onderschept van een nieuwe Motorola smartphone die erg veel lijkt op de iPhone X. Het toestel heeft een groot bezelloos beeldscherm met een flinke inkeping aan de bovenkant. De Motorola wordt Motorola One Power genoemd en lijkt het eerste toestel te zijn in een volledig nieuwe lijn.

Motorola-One-Power-Android-One

Motorola One Power

Motorola lijkt bezig te zijn met een volledig nieuwe smartphone lijn. AndoidHeadlines heeft de persrender onderschept van de Motorola One Power. Een gloed nieuw Motorola toestel met een volledig nieuw ontwerp voor het Amerikaanse merk. De nieuwe smartphone lijkt de eerste te zijn in een gloed nieuwe smartphone lijn. Het toestel heeft een groot 18:9 beeldscherm met inkeping of notch. Niet alleen de voorkant lijkt op de Apple iPhone X, want ook de achterkant heeft een vergelijkbaar ontwerp. De strakke achterkant is voorzien van een iPhone X achtige dual camera heuvel en in het midden een vingerafdrukscanner met batwing logo. De afbeelding laat Motorola One Power zien. Daaruit kunnen we concluderen dat het toestel wordt aangedreven door Android 8 Oreo uit het speciale Android One programma van Google.

Android One is het nieuwe besturingssysteem van Google dat fabrikanten in staat stelt om hun smartphones van een afgeslankt systeem te voorzien. Het voordeel voor de consument is snellere updates en beveiliging. Dit jaar is Nokia bijvoorbeeld volledig over gestapt op Android One.

Motorola

Motorola is onderdeel van de grote Chinese fabrikant Lenovo. Het merk heeft afgelopen jaren verschillende Motorola smartphones gelanceerd onder herkenbare namen. De verschillende Motorola Moto lijnen zoals de voordelige Moto E en G, de Moto X en modulaire Moto Z lijn. Eerder dit jaar lekte voor iedere lijn een nieuwe smartphone en het lijkt erop dat daar een nieuw model bij komt.

De eerst volgende Motorola smartphone die we verwachten is de Motorola Moto Z3 Play. Een krachtig mid-range toestel met een groot fullscreen beeldscherm en krachtige Snapdragon 636 processor.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding