Motorola One verschijnt op Geekbench met Snapdragon 625

Motorola One verschijnt op Geekbench met Snapdragon 625

Het gonst al enige tijd over de Motorola One Power en de nieuwe Motorola lijn met flinke accu en Android One. Vandaag komen we de Motorola One op Geekbench tegen. Is dit het voordelige broertje van de Motorola One Power? De score is namelijk gemaakt door een toestel dat veel lichter is uitgerust dan de Motorola One Power.

Sinds Motorola is overgenomen door Lenovo zagen we dat het merk doorging met de bekende Moto Lijn. Degelijke en mooie toestellen met een herkenbaar ontwerp voorzien van een afgeronde behuizing en flinke cameraheuvel. De Motorola Moto G6 en Motorola Moto Z3 Play zijn de laatste met het herkenbare ontwerp. Het merk blijft niet langer meer bij de Moto lijn. Eerder deze maand lanceerde Lenovo al de Motorola P30 en nu zien we de eerste tekenen van de Motorola One.

Motorola One

Motorola heeft deze week de Motorola One getest op Geekbench. Het nieuwe toestel scoort daar een nette score van 876 bij 4299. Het toestel wordt aangedreven door een MSM8953 en dat is de modelnaam voor de Snapdragon 625. De Snapdragon 625 is een veel gebruikte mid-range processor die al wat ouder is. We vermoeden dan ook dat de Motorola One een budget smartphone wordt.

De Geekbench score geeft ons nog meer informaties. De telefoon draait op Android 8.1.0 en de processor wordt geholpen door 4 GB aan werkgeheugen. Helaas is er op dit moment niets bekend. De geruchtenmolen voor de Motorola One Plus draait wel op volle toeren. Misschien is dit de budget versie van de nieuwe One lijn.

Motorola One Geekbench

Motorola One Power

De Motorola One Power werd eerder dit jaar al gezien door Android Headlines. De telefoon heeft een ontwerp dat volledig afwijkt van het traditionele Motorola Moto ontwerp. De smartphone lijkt veel op de iPhone X of de Huawei P20. Men verwacht dat het toestel is uitgerust mete een 6,2 inch beeldscherm met notch. De krachtbron is een een Snapdragon 636 processor met 4 GB aan werkgeheugen. Zoals de naam suggereert krijgt dit toestel ook een flinke accu, 3780 mAh.

Het toestel krijgt een dual camera bestaande uit een 12 megapixel camera in combinatie met 5 megapixel lens. Android 8.1 Oreo One is het besturingssysteem.

Motorola One Power Google ONe

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones