Motorola toestel met de naam Motorola P30 op komst

Motorola toestel met de naam Motorola P30 op komst

Motorola houdt het niet langer meer bij de Moto lijn. Naast een nieuw Android One toestel verschijnt er binnenkort ook een Motorola P30. Een telefoon met moderne looks die veel overeenkomsten heeft met de iPhone X. Check alle info hier.

Nu vrijwel iedere fabrikant ervoor kiest om Apple te volgen in het ‘Notch ontwerp’ kan Motorola natuurlijk niet achterblijven. Naast de herkenbare afgeronde Moto lijn verschijnt er binnenkort een nieuw toestel, de Motorola P30. Het merk loopt daarmee plagerig voor op Huawei met de Huawei P20.

Motorola P30

Motorola P30

Motorola gaat helemaal mee in de laatste smartphone trends. Het Amerikaanse merk in Chinese handen (Lenovo) staat op het punt om een gloed nieuwe smartphone lijn te lanceren. Een lijn die volgens de laatste mode erg veel overeenkomsten heeft met de iPhone X. Eerder al zagen we verschillende Android One toestellen en daarnaast verschijnt de nieuwe Motorola P30.

Het toestel krijgt een groot beeldscherm met notch dat omringd wordt door slanke randen. Aan de achterkant zien we een ovale cameraheuvel voor twee hoofdcamera’s en een vingerafdrukscanner. Het toestel heeft niet alleen een naam die verwijst naar de Huawei P20. Er is ook een dual tone kleur dat als twee druppels water op de Twilight kleur lijkt van de Huawei P20 Pro.

Motorola P30 specificaties

Naast de beelden zijn ook de specificaties van de Motorola P30 gelekt voor de lancering. Het toestel heeft een groot 6,2 inch Full HD+ beeldscherm met een hoge beeldverhouding van 19:9. Binnen de herkenbare behuizing vinden we een Snapdragon 636 processor van Qualcomm met 6 GB aan werkgeheugen. De Motorola P30 krijgt daarmee de opvolger van de processor die we in de Motorola G6 Plus vinden. Het toestel heeft daarnaast 128 GB opslagruimte. Aan de achterkant tref je een dual hoofdcamera met artificial intelligence bestaande uit een 16 megapixel camera in combinatie met 5 megapixel camera. In de notch tref je een 12 megapixel selfie camera.

De nieuwe Motorola P30 is bedoelt voor de Chinese markt. Het is onduidelijk of het toestel met iPhone X looks en erg veel geheugen ook naar Nederland wordt verscheept.

Motorola P30 Motorola P30 Motorola P30 Motorola P30

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones