Motorola plaagt ons met advertenties voor Moto G4

Motorola Moto G4

Kijk je al reikhalzend uit naar de vierde generatie Motorola Moto G? Op dinsdag 17 mei houdt het Amerikaanse technologiebedrijf een persevenement in India. Hoogstwaarschijnlijk ziet de nieuwe Moto G, ook wel Moto G4 of Moto G (2016) genoemd, dan het levenslicht. In aanloop naar het evenement probeert het bedrijf ons warm te houden en enthousiasmeren voor het toestel door op Twitter verschillende foto’s  te publiceren. Jammer genoeg is de smartphone nergens zichtbaar, maar geeft wel enkele hints weg wat we van het nog te verschijnen toestel mogen verwachten.

Motorola Moto G4

De Motorola Moto G staat bekend om  zijn degelijke specs en scherpe prijs. Wie op zoek is naar een smartphone met prima specificaties, bijna stock Android-ervaring en geen zin heeft om de hoofdprijs te betalen, is bij Motorola aan het goede adres. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de smartphoneproducent voor het vierde achtereenvolgende jaar een opvolger op de markt brengt.

Geruchten over de Motorola Moto G (2016) gaan al enige tijd de ronde. Zo onthult het bedrijf waarschijnlijk niet één, maar twee verschillende uitvoeringen: de Moto G4 en Moto G4 Plus. Voormalig beroepstwitteraar Evan Blass, wellicht beter bekend onder de naam @evleaks, slingerde dit bericht de wereld in. Daarop bevestigde een andere twitteraar de plannen voor een tweede model. Daarop ontstond een stroom aan berichten waar redacteuren van ‘anonieme bronnen’ hadden begrepen dat Motorola inderdaad twee varianten van de Moto G4 op de markt gaat brengen.

Over de specificaties van beide toestellen is nog niet veel bekend. Zo heeft de Moto G4 naar verluidt een 5.5 inch scherm met FHD-resolutie (1920 bij 1080), een octacore-processor, 2GB RAM, 16GB intern geheugen, 13 megapixelcamera en vingerafdrukscanner voor slechts 240 euro. De Moto G4 Plus is volgens de geruchten niet zozeer groter, maar krachtiger onder de motorkap. Zo heeft hij, naar het schijnt, geen 13 maar 16 megapixelcamera. Deze is dan ook enkele tientjes duurder: 280 euro.

Sneller, krachtiger, beter

Op de onderstaande foto’s prijst Motorola zijn nog te verschijnen toestel door te stellen dat hij een betere camera, krachtigere batterij, verbeterde beveiligingsopties en een snellere chipset krijgt. De reden waarom ze nu pas opduiken –ze zijn een week geleden en enkele dagen daarna al online gezet– komt doordat de afbeeldingen via de Indiase account van Motorola zijn verspreid.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones