MWC eindigt met Awards en Huawei samen met Leica

Huawei gaat samenwerken met Leica Camera

Mobiele fotografie is het code woord voor 2016. Huawei begrijpt dit en zoekt samenwerking met Leica. Geen slechte zet als we kijken naar alle aankondigingen op het MWC 2016 deze week. Prachtige toestellen als Samsung Galaxy S7, LG G5 en Xiaomi Mi 5. Allemaal hebben ze indrukwekkende camera’s. Het ambitieuze Huawei kan natuurlijk niet achter blijven.

Huawei Leica samenwerking

Huawei heeft een partnerschap gesloten met de legendarisch camera fabrikant Leica. De bedrijven gaan voor lange termijn samenwerken aan de ontwikkeling van mobiele fotografie. Gezien de omvang en ambities van beide partijen, en met name Huawei, zal de samenwerking voor beide kanten zeer aantrekkelijk zijn. Afgaand op de verklaring de Leica CEO, Oliver Kaltner, kunnen we op korte termijn al verbeteringen van mobiele camera techniek zien.

Deze strategische alliantie met Leica Camera is in potentie een immense stap voor Huawei richting de nummer 1 plek als smartphone fabrikant.

GSMA Awards

Elk jaar kiest de GSM Associatie de winnaars van de jaarlijkse Global Mobile Awards ( Glomo ). Dit jaar waren er acht concurrerende categorieën. Enkele opvallende winnaars zijn de volgend:

Beste Smartphone 2015

Samsung Galaxy S6 Edge was de beste smartphone in 2015. De Galaxy S6 Edge omvat twee afgeronde kanten, een gedurfde innovatieve ervaring voor gebruikers.
De juryleden zeiden het volgende over de Samsung smartphone: “Levert een slim ontwerp en de indrukwekkende prestaties in een markt die een zee van gelijkheid is geworden. Een snelle processor , scherpe camera en een onberispelijke bouwkwaliteit de lat voor high- end toestellen in 2015 , en de sterke verkoop onderstreept hoeveel consumenten vond dit apparaat”

Beste nieuwe smartphone op het MWC 2016

De LG G5 werd gekozen als het beste nieuwe toestel geïntroduceerd op de MWC 2016 en de LG G5 & Friends accessoires behoorden tot de meest geliefde gadgets op de expo .

KPN, onze vaderlandse trots, viel ook in de prijzen. Samen met Accenture won KPN ‘The Best Service of App for Enterprise award’. De jury roemt KPN voor zeer slimme oplossing die kwaliteit verbeteren, verwerkingstijd en fouten voorkomen in de dagelijkse activiteiten.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones