14 oktober 2013 door in HTC.

htcEerder hebben we het al over de opvolger van de HTC One gehad. Nu is hij officieel aangekondigd. Ook waren er geruchten dat de HTC One Max net als de nieuwe iPhone 5S zou beschikken over een vingerafdrukscanner. Dit is ook daadwerkelijk het geval. Deze nieuwe phablet beschikt verder over een reusachtig scherm met een formaat van 5,9 inch. Lees alles over de nieuwe HTC One Max.

Zoals de naam al doet vermoeden is de HTC One Max de grote opvolger van de HTC One. Met een 5,9 inch full hd touchscreen behoort dit nieuwe vlaggenschip van HTC tot de categorie “Phablets”. Dit is een kruising tussen een smartphone en een phablet. De resolutie van het scherm is 1920 x 1080 pixels met een PPI van 349.

Vingerafdrukscanner op de HTC One Max

Net als de nieuwe iPhone, de iPhone 5S, beschikt de HTC One Max over een vingerafdrukscanner. Hiermee kan je het toestel ontgrendelen met je vingerafdrukken. Doordat deze bij ieder persoon anders zijn is dit de ultieme beveiliging voor je smartphone. Naast ontgrendelen is de vingerafdrukscanner ook handig voor apps. Je kan bijvoorbeeld je facebook app koppelen aan je vingerafdruk waardoor je niet meer je gebruikersnaam en wachtwoord hoeft in te voeren. Daarnaast zijn er nog meerdere handige functies waar HTC onder andere over heeft nagedacht.

Specificaties van de HTC One Max

Naast een 5,9 inch touchscreen en een vingerafdrukscanner bevat de nieuwe HTC One Max nog een aantal zeer mooie specificaties. Zo beschikt hij o.a. over een zeer krachtige 1,7 Ghz quad core processor met 2 GB werkgeheugen. Net als de HTC One heeft de One Max een Ultrapixel-camera. Het toestel beschikt over 16 GB opslagcapaciteit en een grote batterij met een vermogen van 3300 mAh. De nieuwe HTC One Max zal draaien op de nieuwste versie van Android, namelijk 4.3.

Prijs en beschikbaarheid

De prijs van de HTC One Max zal naar verwachting rond de € 749,- gaan kosten en wordt vanaf eind november verkocht in Nederland. In combinatie met een abonnement is hij verkrijgbaar zonder bij te betalen.

 

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones