Nieuw: Huawei Ascend G700

HuaweiVandaag heeft het Chinese merk Huawei een nieuw high end smartphone aangekondigd voor een wel zeer betaalbare prijs. Deze nieuwe smartphone met een 5 inch full hd scherm en quad core processor is los verkrijgbaar vanaf € 269,- en is daarmee één van de voordeligste smartphones van dit moment.

Huawei introduceert 5 inch smartphone

Nu Apple, Samsung, HTC, LG, Nokia en Sony hun nieuwe vlaggenschepen hebben aangekondigd is de tijd aangebroken voor Huawei om zijn slag te slaan. Dit Chinese merk wordt steeds dominanter in ons land en heeft dit onder andere te danken aan zijn geweldig lage prijzen.

Bij Huawei krijg je voor relatief weinig geld een telefoon met bijzonder hoge specificaties. Eerdere toestellen van Huawei die uitstekend verkochten waren o.a. de Huawei Ascend P6 en de Huawei Ascend Mate, waarbij de Mate één van de goedkoopste phablets van dat moment was en de P6 nog altijd het dunste toestel ooit gemaakt.

huawei-ascend-g700

Specificaties Huawei Ascend G700

De nieuwe Ascend G700 beschikt zoals gezegd over een groot 5 inch touchscreen scherm met een full hd resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het toestel heeft een 1,2 GHz quad core processor met 2 GB werkgeheugen. Verder heeft de G700 een zeer mooie 8 megapixels camera met led flitser en beschikt hij over dual sim ondersteuning. Dit houdt in dat je de telefoon met twee simkaarten tegelijk kan gebruiken. Handig als je bijvoorbeeld een zakelijk nummer hebt en een privé nummer. Het besturingssysteem van dit toestel is net als bij alle andere Huawei telefoons Android, versie 4.2 Jellybean.

Beschikbaarheid van de Huawei Ascend G700

De Huawei Ascend G700 is vanaf vandaag beschikbaar. Bekijk de beste aanbiedingen voor dit nieuwe toestel direct op onze website.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones