23 februari 2014 door in Huawei.

HuaweiHet befaamde merk Huawei heeft een nieuwe smartphone aangekondigd, genaamd Ascend G6. Dit nieuwe toestel heeft wat weg van de Huawei Ascend P6, maar is vooral geschikt voor het maken van zogenaamde “Selfies”. Dit zijn foto’s die je van jezelf maakt met behulp van de frontcamera.

Huawei kondigt Ascend G6 aan

De Huawei Ascend G6 is de nieuwste smartphone van de Chinese fabrikant Huawei. De Ascend G6 beschikt over een 5 megapixels front camera. Dit is de beste camera aan de voorkant tot nu toe. Hiermee is het uitermate geschikt voor het maken van zogenaamde “selfies”. Een selfie is een foto die je van jezelf maakt. Momenteel is dit erg populair en het woord “selfie” is zelfs het woord van 2013 geworden in de Van Dale.

Aan de achterkant beschikt de Ascend G6 over een 8 megapixels camera. Daarnaast heeft het toestel een groot 4,3 inch touchscreen met een redelijke resolutie van 960 x 540 pixels. Verder beschikt de Ascend G6 over een quad core processor met 1,2 GHz. Met zijn 7,9 mm dikte is het toestel wel iets dikker dan de Huawei Ascend P6. De Huawei Ascend G6 draait op het populaire besturingssysteem Android 4.3 Kitkat en ondersteunt 4G.

huawei-ascend-g6

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer Huawei dit toestel in Nederland uitbrengt is nog niet bekend. Wij verwachten dat dit in de maand april zal gebeuren. Los is het toestel verkrijgbaar voor € 249,- en hij zal gratis verkrijgbaar zijn in combinatie met een voordelig telefoon abonnement.

Bekijk de video over de Huawei Ascend G6

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones