Nieuw: Samsung Galaxy Note 3

samsungDe nieuwe Note 3. Wat een beest. De nieuwe Samsung Galaxy Note 3 is niet alleen een enorm toestel om te zien, maar heeft ook zeer indrukwekkende specificaties. Dit toestel beschikt over een zeer royaal 5.7 inch touchscreen, een 2.3 Ghz quad core processor, een 13 megapixels camera en maar liefst 3 GB werkgeheugen. De Note 3 is hierdoor de meest geavanceerde en krachtige smartphone van dit moment. Meer weten?

Samsung Mobile heeft vandaag – zoals verwacht – de nieuwe Galaxy Note 3 aangekondigd. Dit toestel beschikt over de beste specificaties van dit moment en is vanaf 25 september verkrijgbaar in Nederland.

Specificaties van de Galaxy Note 3

Zoals eerder gezegd is de Galaxy Note 3 een phablet en beschikt dit toestel over een royaal 5.7 inch full hd touchscreen. Hiermee is hij iets groter dan de Samsung Galaxy Note 2 (5,55 inch). De Note 2 heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Onder de motorkap vinden we een zeer krachtige 2.3 Ghz quad core processor met 3 GB werkgeheugen. Daarnaast beschikt de Galaxy Note 3 over twee camera’s, aan de achterkant bevindt zich een camera met 13 megapixels en aan de voorkant 2 megapixels. De Galaxy Note 3 is een stuk dunner dan de Galaxy Note 2. Het toestel is slechts 8,3 mm dik en weegt slechts 168 gram.

De Galaxy Note 3 draait als één van de eerste smartphones op het nieuwe besturingssysteem van Android, 4.3 Jelly Bean.

note-3

De accu van de Note 3 is groter dan die van de Note 2 en krijgt een vermogen van 3200 mAh. Ook bij dit model wordt opnieuw een speciale S Pen geleverd waarmee tekeningen en notities gemaakt kunnen worden.

De Note 3 is beschikbaar is twee varianten, een 32 GB versie en een 64 GB versie.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Note 3 beschikt over de beste specificaties van dit moment, maar dit komt natuurlijk met een prijs. Het toestel is los verkrijgbaar vanaf 749,- en gratis in combinatie met een 2-jarig abonnement. De Note 3 wordt vanaf 25 september verkocht in Nederland. Houdt onze website in de gaten voor de beste aanbiedingen.

Lees het laatste nieuws over Samsung smartphones
Bekijk alle aanbiedingen voor Samsung Galaxy smartphones

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones