Nieuwe LG G6 3D render laat zien wat LG in petto heeft

Nieuwe LG G6 3D render laat zien wat LG in petto heeft

Gisteren zagen we al wat van het nieuwe LG vlaggenschip langskomen. Vandaag mogen we een blik werpen om de 3D render via @OnLeaks.

3D render LG G6

Renders laten nooit het werkelijke ontwerp zien. Deze smartphone ontwerpen zijn gemaakt met de laatste geruchten in het achterhoofd. Ze geven dan ook een aardig beeld van hoe een toestel er uit kan komen te zien. Waar bijna iedereen het over eens is, is dat de aankomende LG G6 geen modulair design heeft. Volgens deze 3D render gaat het vlaggenschip wel iets weg hebben van zijn voorganger, de LG G5.

LG G6 3D render

Na de render van gisteren krijgen we nu nog mooier beeld van het nieuwe vlaggenschip van LG. De verwachtingen zijn zeer hoog. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft wel iets goed te maken. Het eerste modulaire vlaggenschip, de LG G5, verkocht namelijk niet naar behoren. Wellicht dat die trend volledig doorbroken wordt met de nieuwe G6.

3D Render LG G6

De renders zijn afkomstig via MySmartPrice met dank aan @OnLeaks. De beelden tonen een smartphone zonder modulair design. We zien een volledige metalen behuizing met 3,5 mm Audiojack en natuurlijk de dubbele hoofdcamera’s. Helaas zijn de afbeeldingen te donker om selfie camera’s waar te nemen. We kunnen niet aangeven of de ontwerpers één of twee camera’s hebben bedacht. Het beeldscherm is opvallend vlak en de voorkant toont geen home knop. Aan de achterkant vind je geen vingerafdrukscanner. Betekent dit dat er een irisscanner zal zijn of dat de vingerafdrukscanner is weggewerkt achter de glazen voorkant of metalen achterkant? We zullen er in 2017 achter komen.

Verwachte specs LG G6

De LG G6 zal over een volledig vlakke Quad-HD beeldscherm beschikken. Het is een 5,3-inch beeld met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Binnen de behuizing brult de Snapdragon 835 van Qualcomm. Volgens verschillende bronnen zal dit misschien wel eens de eerste smartphone met de Snapdragon processor worden. Het is daarom ook zeer interessant om te zien welke hoeveelheid GB’s aan werkgeheugen de smartphone fabrikant voor 2017 kiest. 6 GB is waarschijnlijk, maar 8 GB werkgeheugen is ook mogelijk.

Koreaanse bronnen verwachten de LG G6 zelfs sneller dan zijn voorganger de G5. De 5 lag in april al in de schappen en LG wil zijn nieuwe vlaggenschip dus nog eerder verkopen. Zal het met die actie Samsung en Apple te slim af zijn?

Geniet hier van de 3D render van het nieuwe LG G6 vlaggenschip.

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones