Nieuwe abonnementen Telfort: houdbare bundels

Nieuwe abonnementen Telfort: houdbare bundels

Provider Telfort heeft haar aanbod flink op de schop genomen. Zo zijn er nieuwe abonnementen geintroduceerd, waarbij je bel- en sms-bundels langer houdbaar zijn. Ook wordt de maximale snelheid voor 4G-klanten verhoogd naar maximaal 150 Mbps (18,75 MB/s).

Meer 4G-gebruik

De laatste maanden zag Telfort het 4G-gebruik onder de klanten toenemen. Zo wordt er meer gestreamd dan voorheen, met name op YouTube. De 4G-kraan wordt nu opengedraaid naar een theoretische snelheid van 150 Mbps (18,75 MB/s).

Alleen als het heel rustig is op het netwerk kan de snelheid van 150 Mbps echt mogelijk zijn, dus je moet vooral niet op een centrale plek zitten. Voorheen lag de maximale downloadsnelheid op 20 Mbps. Telfort maakt gebruik van het 4G-netwerk van KPN.

Houdbaarheid

Daarnaast verandert de houdbaarheid van je belminuten en sms’jes. Als de maand om is, gaan de overgebleven belminuten en sms’jes niet verloren maar worden daarna maximaal twee maanden houdbaar. In totaal zijn deze bundels dus drie maanden houdbaar. Bij het verbruiken van je bel- en sms-tegoed wordt het oudste het eerst opgemaakt.

Deze verandering geldt niet voor alle klanten: alleen de nieuwe abonnementen profiteren van deze houdbaarheid. Ook zit onbeperkt sms’en voortaan bij de belbundel inbegrepen in plaats van een toeslag van 3 euro per maand. Want, zo zegt directeur Onno van der Poel: “Betalen voor sms is niet meer van deze tijd.”  De abonnementen worden een euro duurder gemaakt zodat Telfort de kosten kan dekken.

Nieuwe abonnementen

Bij de nieuwe Telfort-abonnementen kun je kiezen voor een bundel van 150 belminuten (6 euro), 300 belminuten (8 euro), 500 belminuten (13 euro) en 100 minuten (16 euro). En in deze nieuwe abonnementsvormen bel je na de eerste tien minuten van je telefoongesprek gratis.

Vervolgens heb je de internetbundels: 125 MB voor 4 euro, 500 MB voor 7 euro, 1000 MB voor 10 euro en 2500 MB voor 17 euro. Voor 4G-toegang betaal je nog steeds vijf euro extra, bovenop je 3G-bundel.

Bekijk het laatste nieuws over Telfort:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones