Nieuwe afbeelding toont roze Samsung Galaxy S8 Plus

Nieuwe afbeelding toont roze Samsung Galaxy S8 Plus

Volgens een nieuwe foto die op internet circuleert, is er een roze versie van de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus op komst. De bron van het bericht valt niet te achterhalen, dus over de waarheid durven we niets te zeggen.

De Samsung Galaxy S8 en diens grotere broer, de Samsung Galaxy S8 Plus, zijn inmiddels al meerdere maanden te verkrijgen. Momenteel is het toestel te verkrijgen in de kleuren Midnight Black, Orchid Gray, Arctic Silver, Coral Blue en Maple Gold. Volgens een afbeelding die op internet circuleert, komen er meer beschikbare kleuren van de toestellen aan. Een afbeelding laat de Galaxy S8 immers zien gehuld in een roze behuizing. Hoe waarheidsgetrouw de afbeelding is, valt niet te verifiëren. De kans dat het toestel in meerdere kleuren beschikbaar wordt, lijkt ons daarentegen wel een zekerheidje. Samsung presenteert immers wel vaker enkele maanden na de lancering van een toestel nieuwe versies aan. Hetzelfde gebeurde bijvoorbeeld bij de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge. Ook bij deze toestellen werden enkele maanden na de originele lancering nieuwe kleuren toegevoegd aan het assortiment.

Onbetrouwbare bron

De afbeelding dook op bij de website Weibo. Deze website valt te zien als de Chinese Facebook en is altijd een bron van informatie voor alles wat met telecom te maken heeft. De bron valt echter niet te traceren, waardoor je de afbeelding met een korreltje zout moet nemen. De afbeelding is overigens duidelijk gegeneerd door gebruik te maken van een computer programma. En dit is bovendien niet al te best gedaan. Kijk maar eens goed naar de zijkanten van het toestel en de pixel-achtige afwerking. De afbeelding is dan ook overduidelijk ofwel een conceptversie ofwel niet officieel gemaakt door Samsung. De kleur oogt daarentegen wel als een realistische mogelijkheid.

Over de Samsung Galaxy S8 Plus

De Samsung Galaxy S8 Plus is dé phablet van 2017. Het toestel is razendsnel, fraai afgewerkt en straalt klasse uit in al zijn aspecten. Dankzij het 6.2 inch Super AMOLED-display is films en foto’s kijken een waar feestje. Dankzij het grote schermoppervlak dat maar liefst 80 procent van de voorkant beslaat, wordt je bijna letterlijk je scherm in gezogen. Dankzij de rappe octa-core processor en 4 GB aan werkgeheugen functioneert het toestel altijd als een zonnetje. Met een prijskaartje van rond de 859 euro is hij niet goedkoop, maar dan heb je ook wat!

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones