Nieuwe Android versie heet “Kitkat”

android

Het moet niet lekkerder gekker worden. Google heeft altijd namen van lekkere hapjes, toetjes of tussendoortjes. Zo bestaan er o.a. al de benamingen Cupcake, Donut, Froyo, Ice Cream Sandwhich, Jelly Bean en krijgt de volgende versie van Android de benaming Kitkat.

Google Android Kitkat

De opvolger van Android Jelly Bean krijgt de benaming Android Kitkat. Dit is versie 4.4 van Android en zou eigenlijk de naam Key Lime Pie krijgen. De namen van Google’s Android gaan op alfabetische volgorde en zijn allen benamingen van toetjes en tussendoortjes.

Beschikbaarheid van Android Kitkat

De komende tijd wordt bij veel smartphones en tablets de update naar Android 4.3 uitgerold. Wanneer de overstap naar 4.4 Kitkat plaatsvindt is nog niet bekend.

Miljard Android apparaten

Naast het goede nieuws over de nieuwe benaming van Android vertelde Google onlangs ook dat er momenteel ruim 1 miljard apparaten actief zijn met het besturingssysteem Android. Dit zijn dus smartphones en tablets die ook daadwerkelijk gebruikt worden. 1 op de 7 mensen op de wereld maakt op dit moment dus gebruik van Google Android.

Bekijk het laatste nieuws over Google:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones