31 december 2014 door in HTC.

En wij maar schrijven dat de opvolger van de HTC One M8 in de aanloop naar of rondom het CES gepresenteerd zal worden. Een hint van HTC geeft een hele nieuwe draai aan de geruchtenmolen: er is een HTC Desire op komst. Always Desire more, zoals de fabrikant het zelf zegt in een teaser. 

Teaser

HTC heeft een aankondiging op haar Weibo-pagina geplaatst voor de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas volgende week. Op 5 (dag vooraf) en 6 januari zal HTC de aandacht trekken met de presentatie van iets bijzonders.

Op de afbeelding van de aankondiging is de teaser Always Desire more geplaatst. De hoofdletter trekt de laatste twijfelaars over de streep: er komt echt een nieuwe HTC Desire aan.

Geruchten

Geen HTC-aankondiging zonder een speculerende @upleaks: “They will announce Desire phone(s) at CES2015, there is no Hima it seems! my leak was right again:)”  

Daarbij vinden we de ‘s’ tussen haakjes verdacht, wat is HTC allemaal van plan?

De insider spreekt over een telefoon met HTC A52 als codenaam. Deze zou vergelijkbaar zijn met de Desire Eye en verschijnen in twee varianten. Een 16 GB-variant met een 13 megapixel-frontcamera en een 32 GB-variant met een 4 megapixel-frontcamera.

HTC Hima

En wanneer krijgen we de HTC Hima (codenaam voor de opvolger van de HTC One M8) dan eens te zien? We houden het voorlopig maar op de oude geruchten: rondom het Mobile World Congress begin maart.

Maar voor nu richten we de ogen op het CES volgende week.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones