11 juni 2014 door in Apple.

iphone-6Nog twee maanden geduld en dan wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe iPhone 6 aangekondigd. Verwachtingen zijn dat het hier om een tweetal nieuwe iPhones gaat die in de maand augustus door Apple worden gepresenteerd. Met nog maar een korte periode te gaan voordat de nieuwe iPhone een feit wordt gaat de geruchtengang in sneltreinvaart vooruit. Opnieuw zijn er nieuwe foto’s gelekt van de iPhone 6 waarop heel duidelijk de achterkant en zijkant van het toestel in beeld is gebracht.

Foto’s van de achterkant van de iPhone 6 uitgelekt

In mei van dit jaar werden er voor het eerst foto’s uitgelekt van de nieuwe iPhone 6. Doordat er nu opnieuw foto’s zijn uitgelekt die erg lijken op de voorgaande foto’s lijkt het er steeds meer op dat de iPhone 6 ook daadwerkelijk hier in beeld is gebracht. Het zou dan gaan om een grotere telefoon met een schermformaat van 4,7 inch. De foto’s die zijn uitgelekt zijn van de achterkant en de zijkant van het toestel. Aan de zijkant is nu goed te zien dat er een aan/uit knop aan de zijkant komt te zitten. Bij de eerdere iPhones zat dit altijd aan de bovenkant. We denken dat de verplaatsing van de aan/uit knop te maken heeft met het formaat van de telefoon. De achterkant van de nieuwe iPhone toont een uitsparing van het logo van Apple. Mogelijk komt hier – net als bij de MacBooks – een lichtgevend Apple logo.

iphone-6

Nieuwe iOS

Onlangs kondigde Apple de nieuwe versie van iOS, genaamd iOS 8 aan. De nieuwe iPhone 6 zal direct beschikken over het nieuwe iOS.
Lees hier meer informatie over de nieuwe features in iOS 8.

iphone-6a

Beschikbaarheid iPhone 6

Hoewel de nieuwe iPhone voorgaande jaren vaak in september werd aangekondigd, gaan de geruchten nu dat de presentatie wordt vervroegd naar de maand augustus. Een officieel bericht hebben we hierover nog niet ontvangen.
Zodra de officiële datum van de iPhone 6 bekend is lees je dit op Telefoonabonnement.nl.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones