Nieuwe foto’s van de Huawei P9 met dual camera

Huawei Logo

Huawei weet het geruchtencircuit goed te voeden. Vanaf oktober vorig jaar zien we stapsgewijs beelden en specs van de Huawei P9 lekken. Eerst hoorden wij slechts het gerucht van de dual camera. Even later werden die geruchten versterkt door beelden van een Huawei met dual camera. Sinds de samenwerking met Leica werd aangekondigd zullen smartphone camera liefhebbers niet meer kunnen wachten tot het toestel zal worden gelanceerd.

Huawei P9 ‘Premium’ in beeld

Afgelopen week lekte er weer een aantal nieuwe beelden van de telefoon. De foto’s bevestigde nogmaals de dubbele 12 megapixel camera opzetten. Aangezien de fabrikant met 3 of 4 varianten van de Huawei P9 uit zal komen, kunnen we niet exact zeggen welk model wij hier zien.

Huawei P9 Dual Camera

Huawei P9 krijgt volgens de beelden een vingerafdruk-scanner op de achterkant en een 5,2-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Het toestel zal worden aangedreven door de Kirin 950 chipset van Huawei zelf en men verwacht 3 GB RAM en 32 GB intern opslag. De 12 megapixel camera’s op de rug krijgen laser focus en zijn misschien wel van Leica.

Huawei P9

Huawei P9 Lite

Eerder al zagen we foto’s van de Huawei P9 Lite. Dit toestel heeft een kleiner 5-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Het zal een budget editie van de P9 worden en daarom ook een minder krachtige processor krijgen. Volgens de foto’s heeft de P9 Lite slechts één camera achter.

Er wordt ook gesproken over een P9 Max. Dit toestel zal worden uitgerust met een 6,2-inch 1440 x 2560 QHD scherm. De Max krijgt een krachtige Kirin 955 processor met 4 GB RAM en 64GB of 128GB intern geheugen. Men verwacht voor de Huawei P9 Max wel de 12 megapixel dual camera op de achterkant.

Nog even wachten en Huawei zal ons haar vlaggenschip of vlaggenschepen tonen. De samenwerking met Leica en de dual camera opzet beloofd een interessante en vooral aantrekkelijk feature te gaan worden.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones