Nieuwe foto’s OnePlus Three gelekt

Er is een nieuwe serie foto’s op internet verschenen waarop naar verluidt de OnePlus Three te zien is, de nog te verschijnen flagship killer van het Chinese OnePlus. Hierop zien we onder meer een fysieke Home-knop en wat lijkt en matte backpanel.

Het is niet de eerste keer dat we op foto’s stuiten waarop de OnePlus Three te zien zou zijn. Begin deze week wijdde ik er nog een artikel aan. Over de achterkant kon ik toen niks zeggen, omdat deze afgedekt was. De foto’s die ditmaal online zijn verschenen tonen het volledige achterpaneel.

Wat is er op de nieuwe fotoreeks te zien?

Het valt onmiddellijk op dat het kenmerkende OnePlus-logo in geen velden of wegen te bekennen is. Dat kan van alles betekenen: misschien hebben we met een dummymodel te maken, is de foto bewerkt of het simpelweg niet de OnePlus Three. Wie zal het zeggen. Phone Arena, de website de foto’s online plaatste, zegt de foto’s ook maar opgestuurd te hebben gekregen en het onmogelijk de authenticiteit kan vaststellen. Overigens is het logo wel op het startscherm te zien.

Vanwege de slechte kwaliteit van de foto’s is het moeilijk te zeggen, maar het ziet er naar uit dat OnePlus de sandstone achter gedag heeft gezegd en voor de backpanel een andere materiaalkeuze heeft gemaakt. De vormgeving doet me onmiddellijk denken aan de HTC One M9. Of de OnePlus Three net als dat toestel ook een aluminium behuizing heeft, kan ik niet concluderen op basis van deze foto’s.

Wat we duidelijk terugzien –en de afgelopen weken vaker hebben gehoord– is dat het nieuwe toptoestel van OnePlus op de voorkant een fysieke Home-knop heeft. Volgens de geruchten heeft de Chinese smartphonemaker hieronder een vingerafdruksensor geplaatst. De OnePlus Three zou het eerste toestel zijn van OnePlus die uitgerust is met vingerafdrukscanner.

OnePlus Three

Specificaties OnePlus Three

Over de OnePlus Three horen we al geruime tijd uiteenlopende verhalen voorbijkomen. Volgens de laatste inzichten heeft het toestel een 5 of 5.5 inch scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Hij wordt naar verluidt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 820 octacore-processor die geklokt is 2.2GHz. Qualcomms eigen Adreno 530 GPU is verantwoordelijk voor de graphics.

Verder verschijnen er volgens het geruchtencircuit twee varianten van de OnePlus Three. Het instapmodel zou 4GB RAM en 16GB intern geheugen hebben, de duurdere uitvoering 6GB werkgeheugen en 64GB aan opslagcapaciteit. Tot slot vinden we een 16 en 8 megapixelcamera en een 3.500 mAh batterij met zijn eigen quick charge techniek genaamd Dash Charge.

De prijs? De laagste prijs die tot nu toe genoemd is ligt op 300 dollar (265 euro). Wanneer OnePlus het toestel aankondigt is niet bekend. Houd Telefoonabonnement.nl goed in de gaten voor de laatste updates en ontwikkelingen.

OnePlus Three

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones