Nieuwe Huawei P20 See Mooore with AI teaser

Nieuwe Huawei P20 See Mooore with AI teaser

Het aankomende Huawei vlaggenschip wordt Huawei P20 genaamd. Er verschijnen drie modellen en vandaag lekte de prijzen van dit drietal. De premium Huawei P20 Pro is uitgerust met drie hoofdcamera’s en een nodge. Een officiële Huawei teaser bevestigt dat vandaag.

Huawei’s nieuwe P vlaggenschip zet een aantal stappen vooruit. Niet alleen wordt het toestel P20 genoemd in plaats van P11. De smartphone wordt ook nog eens uitgerust met een revolutionaire camera setup. Huawei heeft het toestel uitgerust met niet twee maar drie hoofdcamera’s. Op Weibo lekte vandaag een officieel teaser van het aankomende vlaggenschip dat dit trio in beeld brengt. Dankzij Roland Quandt weten wij nu ook de prijzen van de drie P20 telefoons.

Huawei P20 serie Mooore AI

Drie hoofdcamera’s en Nodge

Een officiële teaser toont de voorkant en achterkant van het aankomende Huawei P20 Pro vlaggenschip. Eerder lekte er al beelden van het tweetal P20 vlaggenschepen. De teaser toont de bovenkant van zowel de achterkant als voorkant van de Pro. We zien drie camera’s onder elkaar met dual tone LED flitser. Zoals we sinds de Huawei P9 gewend zijn zien we Leica specs op de achterkant. Het drietal is in samenwerking met het Duitse camera merk gemaakt. Opmerkelijk is dat we ook de voorkant van de telefoon zien. Daar zie je duidelijk een smallere nodge dan de iPhone X heeft. In die Nodge zit vermoedelijk het gezichtsherkenning systeem dat Huawei al liet zien tijdens de lancering van de Honor View 10.

Prijzen Huawei P20 line-up

Vandaag bevestigd Roland Quandt de prijzen voor de complete Huawei P20 line up. De Huawei P20 Lite zal 369 euro kosten, het basis vlaggenschip kost 679 euro en de Huawei P20 Pro met drie hoofdcamera’s gaat 899 euro kosten. Daarmee is het direct duidelijk dat ook Huawei net als Samsung met de Galaxy S9, kiest voor een flink verschil tussen de basis versie en de Pro variant van het vlaggenschip. De specificaties van beide vlaggenschepen zullen dan ook anders zijn.

De Huawei P20 krijgt bijvoorbeeld slechts twee hoofdcamera’s. Al mag je daarvan in combinatie met de Kirin 970 processor en verbeterde Leica optics goede prestaties verwachten. In theorie moet dit toestel de Huawei Mate 10 Pro evenaren. De Huawei P20 Pro krijgt zelfs drie hoofdcamera’s. De verdeling van dit drietal is nog niet duidelijk, maar verwachte in totaal 40 megapixels en een optische zoom tot wel 5x.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones