21 maart 2014 door in Huawei.

HuaweiOp 7 mei houdt de Chinese fabrikant Huawei een persconferentie in Parijs waar ze waarschijnlijk hun nieuwste vlaggenschip gaan onthullen. De kans is erg groot dat het hier om de nieuwe Ascend P7 gaat. Dit is de opvolger van de P6 en was één van de populairste smartphones van 2013.

Huawei kondigt binnenkort nieuw toestel aan

Het merk Huawei is één van de grootste merken op het gebied van smartphones van dit moment. Mede dankzij hun razend populaire Huawei Ascend P6 hebben ze bekende merken als LG, HTC, Nokia en Sony ver achter zich gelaten. De Ascend P6 is alweer een jaar oud en het wordt dus hoog tijd voor een opvolger.

Op 7 mei onthult Huawei zijn nieuwste smartphone en wij verwachten dat hier om de P7 zal gaan.

Specificaties Huawei Ascend P7

De nieuwe Huawei Ascend P7 is nog niet officieel aangekondigd maar er zijn al aardig wat geruchten over het nieuwe toestel bekend gemaakt. Zo zou het goed kunnen zijn dat de Ascend P7 over een quad core processor met 1,6 GHz zou beschikken. Verder houdt Huawei rekening met de populariteit van “Selfies” en voorziet het nieuwe vlaggenschip van een 8 megapixels front camera. De camera aan de achterkant zal waarschijnlijk over een nog betere 13 megapixels camera beschikken.

Meer informatie kunnen we op dit moment helaas nog niet geven. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer updates over Huawei telefoons.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones