Nieuwe iPhone 8 clone met vingerafdrukscanner achterop

Nieuwe iPhone 8 clone met vingerafdrukscanner achterop

Dit weekend duiken er weer nieuwe iPhone 8 foto’s op. Het aankomende vlaggenschip van Apple spreekt tot ieders verbeelding en wordt op alle mogelijke wijze gelekt. Het model dat vandaag lang kom lijkt te suggereren dat Apple kiest voor een relatief eenvoudige vingerafdrukscanner.

Er zijn genoeg aanwijzingen waardoor we met enige zekerheid mogen aannemen dat de iPhone 8 een beeldscherm verhouding van 80% of meer heeft. De nieuwe beelden die mogelijke van het toestel zijn bevestigen de vermoedens van een bezelloos vlaggenschip. Het is echter interessant om te zien dat dit apparaat een vingerafdrukscanner aan de achterkant heeft.

Nieuwe iPhone 8 beelden

Terwijl Apple alles doet om lekken te voorkomen, lekt er zo nu en dan toch het een en ander. De hype rond het jubileum model van de iPhone van dit jaar is zeer sterk. We horen of zien vrijwel niets meer over de iPhone 7s vlaggenschepen. Ook vandaag treffen we via China weer een mogelijk iPhone 8 toestel. De telefoon heeft vrijwel geen randen langs het beeldscherm, bezelloos. We zien een prachtig AMOLED beeldscherm dat Samsung levert aan Apple. In tegenstelling tot de Samsung Galaxy S8 worden het iPhone beeldscherm niet met een Edge uitgerust. De Apple blijft dus meer vierkant al mag je wel 2.5D gebogen glas verwachten.

iPhone 8 vingerafdrukscanner

Apple probeert Samsung af te troeven met een vingerafdrukscanner onder het beeldscherm, die techniek is echter super lastig uit te voeren. Vandaar dat Samsung voor de Galaxy S8 al voor een bijzondere vingerafdrukscanner koos. Apple lijkt er volgens deze beelden ook niet in te slagen om de techniek te implementeren. Maar wie weet! Vrijwel alle lekken en beelden gaan uit van een dubbele camera opstelling die 90 graden is gedraaid in vergelijking tot de iPhone 7 Plus. De zogenaamde screen-to-body verhouding lijkt erg groot te zijn, rond de 80 a 90%. Het blijft echter een lek en we kunnen niets met zekerheid zeggen over de echtheid van de iPhone 8 op de foto’s.

iPhones van 2017

Ergens halverwege september verwachten we op een woensdag de lancering van de nieuwe lichting iPhones. Apple lanceert de iPhone 7s en een nieuwe jubileum model voor nu genaamd iPhone 8. Van de drie vlaggenschepen is alleen de iPhone 8 uitgerust met een AMOLED beeldscherm. Apple stapt eindelijk over van de LCD schermen. Daarbij loopt het Amerikaanse concern natuurlijk wel tegen een klein probleem aan. Normaal gesproken wil Apple namelijk verschillende leveranciers gebruiken. In het geval van de OLED beeldscherm techniek is Samsung absoluut de marktleider met 95% marktaandeel.

We verwachten dat de iPhone 7s een kleine verbetering wordt van de huidige iPhone 7. Een basis model met 1 hoofdcamera en de Plus krijgt er twee. Uiteraard mag je een A11 processor verwachten en 2 a 3 GB aan werkgeheugen. Alle ogen zijn echter gericht op de technische hoogstandjes die een jubileum iPhone beloven. Bronnen uit de smartphone markt verwachten dat Apple de iPhone 8 zal uitrusten met een arsenaal aan sensoren waaronder een irisscanner. Daarnaast zal het Amerikaanse bedrijf er alles aan doen om de vingerafdrukscanner/home knop te integreren in het beeldscherm en zo de opvallende vingerafdrukscanner aan de achterkant van de iPhone te voorkomen.

Wij houden je op de hoogte van al het iPhone 8 nieuws.

 

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones