11 augustus 2013 door in Apple.

iphone5cDe nieuwe iPhone 5S en mogelijk ook de goedkopere iPhone 5C worden naar alle waarschijnlijkheid op 10 september a.s. aangekondigd. Dit ligt geheel in lijn met de aankondigingen van voorgaande iPhones. De iPhone 4S werd in september 2011 aangekondigd en de iPhone 5 in oktober 2012. Of het hier alleen om de iPhone 5S gaat is nog onduidelijk.

Aankondiging twee nieuwe iPhones

Of het bij de aankondiging in september alleen om de iPhone 5S gaat of ook meteen de goedkope iPhone 5C is nog onbekend. Ook is er nog niks bekend over eventuele prijzen van de goedkopere iPhone. Wel is er al gesproken over het feit dat het budgettoestel van Apple niet echt goedkoop gaat worden, maar waarschijnlijk rond de 300 dollar zal gaan kosten. Dit is een prijs die te vergelijken is met middenklassers. Zoals we zijn gewend bij Apple, zullen we pas zekerheid krijgen op het moment zelf.

Specificaties iPhone 5C

Het is nog altijd gissen, maar eerdere voorspellingen melden nog steeds dat de nieuwe iPhone 5C een plastic behuizing gaat krijgen en gaat beschikken over een 4 inch retina scherm. Dit zou kunnen betekenen dat het scherm van de 5S groter dan 4 inch gaat worden. De processor en opslagruimte van de iPhone 5C zouden langzamer zijn dan de iPhone 5 en de nieuwe iPhone 5S.

iphone-5c-hand

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones