27 oktober 2013 door in Apple.

iphone5cKan je niet wachten op je nieuwe iPhone? Dan is het niet verstandig om hem te bestellen via één van de resellers van Apple. Resellers als iCenter en Amac ontvangen de komende tijd nog geen voorraad van Apple. Als je de meeste kans wilt maken om de nieuwe iPhone 5S of iPhone 5C in handen te krijgen wordt je aangeraden om hem via Apple.com te bestellen of langs te gaan de Apple Store in Amsterdam.

Slechte levering nieuwe iPhone 5S in Nederland

Het lijkt een traditie te worden. Iedere keer als de nieuwe iPhone wordt uitgebracht blijken winkels te maken te krijgen met een (te) magere voorraad. Een beperkt aantal winkels en providers krijgt een voorraad en de meeste resellers ontvangen helemaal niks. Media Markt beweert een beperkte voorraad te hebben ontvangen van de nieuwe iPhone 5S en providers krijgen er een aantal. De Media Markt mag dit nieuwe toestel op dit moment alleen verkopen in combinatie met een telefoon abonnement.

De iPhone 5C is beter voorradig en deze is ook bij iCentre verkrijgbaar. Andere resellers moeten hier helaas nog even op wachten.

Verwachte beschikbaarheid van de nieuwe iPhone 5S

Hoewel de iPhone 5S en iPhone 5C officieel vanaf afgelopen vrijdag al te koop zouden moeten zijn in Nederland, is de verwachting dat de meeste resellers hem pas vanaf november kunnen leveren. Je kan hem nu wel bestellen bij bijvoorbeeld Vodafone, KPN of T-Mobile in combinatie met een telefoon abonnement. Bij Apple.com is hij los te bestellen.

Bekijk alvast de beste aanbiedingen van de iPhone 5S met een telefoon abonnement. Klik hier.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones