Nieuwe kleur LG V30: Raspberry Rose

Nieuwe kleur LG V30: Raspberry Rose

De LG V30 krijgt spoedig een nieuwe kleuroptie: Raspberry Rose. Deze uitvoering is bedoeld voor de stijlbewuste consument en huisvest dezelfde specificaties als de andere kleuropties. Zuid-Korea krijgt de primeur. Wanneer en of de LG V30 Raspberry Rose ook naar Nederland komt, is niet bekend.

LG maakt het nieuws bekend middels een persbericht.

De LG V30 is één van de beste vlaggenschepen van 2017, alhoewel hij redelijk onderbelicht werd in de pers. LG heeft al jaren te kampen met een gebrek aan aandacht: aan de kwaliteit van toestellen ligt het immers niet. Indien je de V30 zou moeten omschrijven zouden wij met name het accent op de multimedia mogelijkheden leggen. Zo is het beeldscherm haarscherp en bedekt het vrijwel de gehele voorzijde, is de audiokwaliteit van de bovenste plank en bovendien krijg je standaard een headset van Bang & Olufsen meegeleverd. Verder is hij uiteraard uitgerust met de beste specificaties van het moment. Daar waar hij bij uitkomst in vier kleuren beschikbaar was, komt daar spoedig een nieuwe kleur bij.

Nieuwe kleuroptie in aantocht: Raspberry Rose

Op de CES-beurs in Las Vegas kondigt LG namelijk een nieuwe variant aan in Raspberry Rose kleur. Deze kleur is iets dieper dan rood en is gericht op de stijlbewuste consument, zo lezen we in het persbericht. LG doet hierbij de suggestie om het toestel cadeau te doen voor valentijnsdag. De CES-beurs gaat over een paar dagen van start. Hierbij worden allerhande elektronicaproducten uit de doeken gedaan: van tv’s tot aan domotica en alles daartussenin. Ook LG is dus van de partij dit jaar. Wat men nog meer op de planning heeft staan, is niet bekend. Doorgaans presenteert het Zuid-Koreaanse bedrijf ook nog enkele tv’s en andere consumentenproducten.

Over de LG V30

De Raspberry Rose kleur debuteert in Zuid-Korea. In het persbericht wordt vermeldt dat enkele dagen na afloop van de CES-beurs de verkoop van start zal gaan. Daarna zal de beschikbaarheid uitrollen naar andere essentiële markten in Europa en de Verenigde Staten. Of Nederland hierbij hoort, valt niet te zeggen. Naast de nieuwe kleuroptie is er niets aan het toestel veranderd. Zodoende krijg je nog steeds een edge-to-edge display met haarscherpe resolutie, 18:9 beeldverhouding en snelle prestaties. Onder de motorkap wordt hij aangedreven door de Snapdragon 835 processor waardoor hij snel reageert op aanrakingen en acties. Dankzij de dubbele camera aan de achterzijde kun je bovendien haarscherpe foto’s maken met gave scherptediepte-effecten.

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones