Nieuwe kleur Samsung Galaxy Note 8 bekend

Nieuwe kleur Samsung Galaxy Note 8 bekend

De Samsung Galaxy Note 8 komt naast de kleuren zwart en Orchid Grey, ook in de variant Deep Blue op de markt. Dat meldt de gerenommeerde journalist Roland Quandt vandaag op Twitter.

De Samsung Galaxy Note 8 zit er nu dan toch echt aan te komen. Afgelopen weken werd bekend dat Samsung op 23 augustus een evenement houdt waarin het een nieuw toestel aankondigt. Het kan bijna niet missen of het gaat hier om de nieuwe phablet uit de Note-serie. Na een dramatisch verlopen release van de Galaxy Note 7 is er Samsung veel aan gelegen om diens opvolger wél te laten slagen. Alhoewel het toestel officieel nog nergens is gespot, draaien de geruchtenmolens overuren. Vrijwel iedereen binnen de telefoonindustrie houdt zich bezig met het toestel, waaronder wij.

Galaxy Note 8 Unpacking pres invite

Betrouwbare bron

Ook Roland Quandt heeft het toestel natuurlijk op zijn vizier staan. Quandt is een gerenommeerd journalist en werkzaam bij het Duitse WinFuture. Deze website houdt zich bezig met het verslaan van nieuws omtrent technologie, waaronder telefoons. Quandt heeft nauwe banden met mensen werkzaam binnen de industrie, waardoor hij vaak als eerste op de hoogte is van nieuwtjes. Onlangs nog wist hij te vertellen dat de Samsung Galaxy J5 2017 binnenkort zou uitkomen. Hij bracht toen enkele afbeeldingen van het toestel naar buiten, inclusief specificatielijst. Vandaag maakt de journalist bekend dat de Samsung Galaxy Note 8 tenminste in drie kleuren uitkomt. Van twee kleuren was hun bestaan zo goed als al bekend gemaakt: zwart en Orchid Grey. Quandt laat nu weten dat hier een derde kleur bijkomt: Deep Blue.

Nieuwe kleur: Deep Blue

Onder meer de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus worden ook in deze kleur uitgebracht. Een grote verrassing is het dus ook niet dat deze kleur ook zijn weg naar de Note 8 vindt. Helaas brengt Quandt geen afbeelding van de nieuwe kleur naar buiten, daar moeten we dus nog even op wachten. Volgens de laatste geruchten krijgt de Samsung Galaxy Note 8 een 6.33 inch Super AMOLED-display. Onder de motorkap wordt het toestel vermoedelijk aangedreven door de Snapdragon 825 chip in combinatie met 4 GB aan opslag. Waarschijnlijk krijgt de telefoon aan de achterkant een 12 megapixel dual-camera die onder meer over groothoeklens beschikt. Een adviesprijs of verschijningsdatum laat nog op zich wachten.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones