Nieuwe kleur Samsung Galaxy Note 8 opgedoken

Nieuwe kleur Samsung Galaxy Note 8 opgedoken

Nog een paar uurtjes wachten en dan is het zo ver. Vanmiddag kondigt Samsung namelijk de nieuwe Galaxy Note 8 aan. Deze nieuwe phablet is al diverse keren op de kiek verschenen in verschillende kleuren. Vandaag kunnen we daar een nieuwe kleur aan toevoegen: Orchid Grey.

De Samsung Galaxy Note 8 is de opvolger van de Galaxy Note 7. De levensduur van dit laatste toestel is op zijn zachts gezegd desastreus verlopen. Er is Samsung daarom veel aan gelegen om te imponeren met diens opvolger. Alle berichten lijken te bevestigen dat Samsung hierin gaat slagen. Dan dienen problemen met de accu wel voorkomen te worden, zoals het geval was bij de Galaxy Note 7. De Samsung Galaxy Note 8 is al maanden vrijwel dagelijks onderwerp van gesprek. Hele boekwerken schreven we vol over deze nieuwste toevoeging aan de familie van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Vanmiddag is het dan echter eindelijk zo ver en komt het hoge woord eruit. Dan gaat Samsung namelijk de nieuwe Note wereldkundig maken tijdens een persconferentie in New York. Voor het zo ver is kunnen we echter wederom een nieuwtje over het toestel geven.

Nieuwe kleur opgedoken: Orchid Grey

De Samsung Galaxy Note 8 gaat namelijk naast de al bekende varianten ook ten tonele verschijnen in Orchid Grey kleur. Deze kleur zagen we eerder al voorbijkomen bij de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus. Bron van het bericht is de immer betrouwbare Evan Blass. Blass is een freelance journalist die onder meer schrijft voor de website PocketLint. Blass onderhoudt nauwe contacten met personen werkzaam binnen de industrie en is zodoende vaak als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Niet zo lang geleden kwam hij bijvoorbeeld ook als eerste met de eerste, officiële productafbeeldingen van het toestel. Niet kort daarvoor kwam hij eveneens met de specificaties van het toestel op de proppen. We hebben er daarom alle vertrouwen in dat bijgaand bericht klopt.

Over de Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 beschikt aan de voorzijde over een fors 6.3 inch Super AMOLED-beeldscherm. Hierbij valt de vrijwel complete afwezigheid van schermranden direct op. Samsung zelf noemt dit Infinity Display. Onder de behuizing van glas en metaal tref je een Exynos 8895 processor die voor de power moet zorgen. Deze processor krijgt hierbij hulp van 6 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslag. Aan de achterkant van de Galaxy Note 8 tref je een dual-camera opstelling met 12 megapixel resolutie. De secundaire camera aan de voorkant beschikt over 8 megapixels aan resolutie. De accu van het apparaat heeft een capaciteit van 3300 mAh. Verder is de Samsung Galaxy Note 8 voorzien van iris scanner, vingerafdruksensor en digitaal assistent Bixby. Naar verluidt is hij rond 14 september te koop.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones