Nieuwe Lenovo smartphone ontdekt

Nieuwe Lenovo smartphone ontdekt

Onlangs heeft Lenovo verschillende nieuwe midrange smartphones aangekondigd en werd duidelijk gemaakt dat Lenovo het merk van de nieuwe Moto-serie zou worden. Inmiddels zijn er een aantal Moto by Lenovo smartphones aangekondigd en we denken zojuist de hand te hebben gelegd op een geheel nieuwe smartphone van Lenovo. Welke naam hij gaat krijgen en wanneer hij wordt aangekondigd is nog onbekend. Wel kunnen we aan de specificaties zien dat het hier om een uiterst krachtige high-end smartphone gaat met maar liefst 4 GB RAM en een zeer snelle 2.02 GHz Octa Core processor. De typenaam die deze Lenovo smartphone heeft gekregen is P2c72. Het zou goed kunnen dat het hier om een krachtigere versie van de Lenovo Vibe aangezien deze Lenovo Vibe P2 wordt genoemd. De specificaties van de Vibe zijn echter minder goed dan deze uitgelekte benchmark. Gezien de krachtige specificaties zou het ook goed kunnen zijn dat Lenovo binnenkort een nieuwe Phab op de markt brengt en het hier om de Phab 3 gaat.

Geekbench benchmark Lenovo P2c72

Deze nieuwe smartphone onder de codenaam P2c72 zou volgens de benchmark beschikken over Android als besturingssysteem en dan versie 6.01. Een hoeveelheid van 4 GB aan werkgeheugen en een zeer krachtige Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core processor dat draait op een snelheid van 2.02 GHz. De Vibe van Lenovo maakt in elk geval gebruik van een 1.8 Ghz Hexa Core processor met type Qualcomm Snapdragon 808. Wij verwachten dat deze nieuwer en krachtiger zal zijn. De opgedoken benchmark is hieronder te bekijken:

Lenovo-benchmark

Prijs en beschikbaarheid

Zoals eerder in dit artikel aangegeven is het vooralsnog onduidelijk of en wanneer het toestel precies wordt uitgebracht. Zodra we meer nieuws over dit onderwerp hebben houden we je daar uiteraard van op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws over Lenovo:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 8 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding